Μενού
  • Α-
  • Α+

Για αλλαγή των πρωτοκόλλων στα σχολεία έκανε λόγο η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, με λιγότερο από δύο εβδομάδες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ο στόχος είναι, όπως σημείωσε η υπουργός, να μην διακόπτεται η δια ζώσης εκπαίδευση καθώς πλέον το οικογενειακό περιβάλλον των παιδιών είναι εμβολιασμένο.

Διαβάστε ακόμη: Ενα στα 5 παιδιά κρούσματα κορονοϊού - Σχέδιο με δωρεάν self test στα σχολεία

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση συζητά το θέμα με την επιτροπή των ειδικών και τις επόμενες ήμερες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. «Φεύγουμε από την λογική του κλεισίματος τμήματος και πάμε σε αυξημένο testing και περισσότερα εργαστηριακά τεστ και μάσκα παντού πλην της γυμναστικής», σημείωσε η κ. Κεραμέως. Ανέφερε ότι απολυτή προτεραιότητα αποτελεί να λειτουργήσουν δια ζώσης όλες οι εκπαιδευτικές δομές. Σημείωσε ότι περίπου το 80% των εκπαιδευτικών έχει εμβολιαστεί και αν προστεθεί ένα ποσοστό 10% που έχει νοσήσει, απομένει ένα 10% που δεν έχει εμβολιαστεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA