Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Ποσειδώνιο», το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την Παρασκευή (3/9) και θα υποδεχθεί τους θαμώνες του μετά το λουκέτο και το πρόστιμο που επιβλήθηκε για μη τήρηση των υγειονομικών κανόνων πρόληψης από τον κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Λουκέτα και πρόστιμα στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται Γονίδης και Κιάμος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κέντρου διασκέδασης, το «Posidonio Music Hall, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του και έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία όλων, τηρούσε και θα συνεχίσει να τηρεί με απόλυτο σεβασμό όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει η πολιτεία κατά της πανδημίας!».

Δείτε την ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου

https://www.instagram.com/p/CTPAyNqMq4B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζεται ότι λουκέτο και πρόστιμο είχε επιβληθεί και στο «Franjeliko», το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου το Σάββατο (28/8) το βράδυ των ειδικών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. στο «Ποσειδώνιο» όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και το «Franjeliko», όπου τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους θαμώνες διασκέδαζαν όρθιοι, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει των ισχύοντων υγειονομικών κανόνων για τον Covid – 19.

Έτσι πέρα από το χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ στους υπεύθυνους λειτουργίας των δύο κέντρων διασκέδασης, επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για μία εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι τον περασμένο Μάιο ο Πάνος Κιάμος είχε προκαλέσει τη διαμαρτυρία πολλών αντιεμβολιαστών θαυμαστών του, όταν είχε δηλώσει ότι στο Ποσειδώνιο θα μπορούν να πηγαίνουν μόνο όσο πελάτες είχαν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA