Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε να υποστηρίξει την κατηγορία σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο και του 40χρονου Νιγηριανού μάνατζερ για ομαδικό βιασμό, μετά την καταγγελία της 17χρονης. Ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία επαφή με τον «ισχυρό άνδρα» του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του Σεμέδο. 

Διαβάστε ακόμη: Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Κούγιας αναλαμβάνει τη 17χρονη - Ποιους απειλεί με μηνύσεις ο ποινικολόγος

«Ποτέ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και εκπτώσεις στην άσκηση του λειτουργήματός μου και πάντοτε ενεργούσα και ενεργώ υπέρ του συμφέροντος αυτών που με εμπιστεύονται ακόμη και με ακραίο, αλλά πάντα νόμιμο τρόπο. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία ενόχληση είχα ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε από το περιβάλλον του και αυτό τιμά και τον ίδιο», τονίζει ο Αλέξης Κούγιας. 

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Κούγια: 

«Ορισμένοι άνθρωποι που έχουν μάθει να σκέφτονται και να ενεργούν ταπεινά στη ζωή τους δημοσιοποίησαν πονηρές σκέψεις αφήνοντας υπονοούμενα όσον αφορά την αποδοχή από εμένα να αναλάβω την υπεράσπιση των νομικών συμφερόντων της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ποδοσφαιριστή και γνωστό επιχειρηματία συγχέοντας με ταπεινό τρόπο αυτή μου την επιλογή με την επαγγελματική και φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλίμονο, αν οικοδομούσα την σε λίγα χρόνια πεντηκονταετή καριέρα μου με τις προσωπικές μου σχέσεις.

Ποτέ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και εκπτώσεις στην άσκηση του λειτουργήματός μου και πάντοτε ενεργούσα και ενεργώ υπέρ του συμφέροντος αυτών που με εμπιστεύονται ακόμη και με ακραίο, αλλά πάντα νόμιμο τρόπο.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία ενόχληση είχα ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε από το περιβάλλον του και αυτό τιμά και τον ίδιο. Όσον αφορά την υπόθεση, θα κάνω, όπως πάντα, το καθήκον μου σαν Δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας, με ό, τι σημαίνει αυτό διαχρονικά.

Αθήνα, 1/9/2021

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας»

Ρούμπεν Σεμέδο: «Είμαι αθώος, θα το δείτε»

Στο μεταξύ, νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ζήτησε κι έλαβε ο Ρούμπεν Σεμέδο για να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα γίνονταν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Θέλω να είστε όλοι σας εδώ όταν θα αθωωθώ» είπε ξεσπώντας ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, εξερχόμενος του κτιρίου 9 της Ευελπίδων. Την ίδια στιγμή ο 40χρονος νιγηριανής καταγωγής συγκατηγορούμενος του για ομαδικό βιασμό έλαβε προθεσμία για το πρωί της Παρασκευής.

Ο 27χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, θα συνεχίσει να κρατείται στη ΓΑΔΑ και την Πέμπτη στις 13:00 θα επανεμφανιστεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας για να απολογηθεί. Ο συγκατηγορούμενός του, 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ, πήρε επίσης προθεσμία, αλλά για την Παρασκευή στις 11:00.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA