Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υπόθεση της 42χρονης Μόνικα Γκιούς της οποίας η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στα τέλη Μαΐου (24/5) στη Δράμα, έχει συγκλονίσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο εντοπισμός ανθρώπινων οστών σε σπιτι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, φαίνεται να οδηγούν στο ενδεχόμενο τα οστά να ανήκουν στη γυναίκα που οι οικείοι της αναζητούσαν στο «Φως στο Τούνελ». Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη υπογράμμισε ότι η 42χρονη κοπέλα που πιθανολογείται ότι είναι η νεκρή που βρέθηκε, αναζητούνταν για αρκετό καιρό μέσα από την εκπομπή της. 

Διαβάστε ακόμη: Κυπαρισσία: Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τα ανθρώπινα οστά - Αναζητούν τον σύντροφο αγνοούμενης

«Παρ' όλο που το περιμέναμε και μεις, γιατί φάνηκε από την εκπομπή ότι αυτή η γυναίκα έχει πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας, νιώσαμε ένα σοκ σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο MEGA και υπογραμμίζοντας πως ενώ την αναζήτησε τον Ιούνιο, φέρεται να χάθηκε το Φεβρουάριο.

«Δεν έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή της έγκαιρα, γιατί και οι συγγενείς της δεν ήθελαν να έχουν σχέσεις με τον σύντροφό της. Όπως μας είπε η αδελφή της, που ζει στην Ιταλία, έχει πεθάνει και η γυναίκα του άνδρα αυτού στη Ρουμανία και ερευνούν την υπόθεση οι Αρχές εκεί» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη.

«Κάναμε την εκπομπή, με την ξαδέλφη της αγνοούμενης, και φάνηκε ότι η κοπέλα αυτή δεν πρέπει να ζει και οι καταγγελίες που έγιναν από το μεγαλύτερο γιο -που ζει στην Αγγλία- περί κακοποίησης ήταν σοβαρές, τόσο προς την ίδια τη γυναίκα, όσο και προς το μικρό της γιο» υπογράμμισε η γνωστή δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι το παιδί το πήρε αργότερα ο πατέρας του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, η άτυχη γυναίκα είχε ανάγκη τον συγκεκριμένο άνδρα λόγω της υγείας της. «Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι» πρόσθεσε η έμπειρη δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η άτυχη γυναίκα για να αποφύγει την κακοποίηση του συντρόφου της, είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή.

Όπως σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη όταν επικοινώνησε με τον σύντροφο της άτυχης 42χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στην Ρουμανία, εκείνος της είχε πει: «Τι ψάχνεται σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε». Παράλληλα, η δημοσιογράφος σημείωσε ότι από την έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» την περίοδο που εξαφανίστηκε η Μόνικα, ο ύποπτος αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής, προκειμένου να κάνει οικοδομικές εργασίες στο σπίτι που έμεναν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA