Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κατάσταση σοκ συνάδελφοι του Mad Clip δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση του θανάτου του διάσημου τράπερ, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9). Τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα μέσα από τα social media και ραγίζουν καρδιές. Συντετριμμένη είναι και η Josephine, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Mad Clip και είχαν κάνει το τραγούδι «Fimi» τον Ιούνιου του 2020. Η νεαρή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα κοινό της βίντεο με τον ράπερ και έγραψε πως πονάει η καρδιά της.

«Υπερήφανος που ήσουν φίλος μου» - Οι φίλοι του FY και Mente Fuerte τον αποχαιρετούν

Ανάμεσα στους φίλους του που θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο μέσα από τα social media είναι και οι επίσης τράπερ FY και Mente Fuerte, οι οποίοι ανέσυραν από το αρχείο τους κάποια κοινά τους στιγμιότυπα εκφράζοντας τη θλίψη και το σοκ για την τραγική αυτή εξέλιξη. «Τόσα πολλά βράδια μιλώντας στο τηλέφωνο μαζί σου ή αγκαλιάζοντάς σε αδερφέ μου. Η μνήμη σου θα είναι πάντα ζωντανή. Θα μου λείψεις», γράφει μεταξύ άλλων στα stories του ο FY.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε ο τράπερ Μente Fuerte τον φίλο του Mad Clip.«Είμαι υπερήφανος που ήσουν φίλος μου», αναφέρει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας «να μας προσέχεις από εκεί πάνω». Η ανάρτηση του Μente Fuerte: «Τα είπαμε στην τελευταία μας βόλτα με το εργαλείο σου όποτε δεν χρειάζεται να πω πολλά, είμαι περήφανος που ήσουνα φίλος μου, να μας προσέχεις από εκεί πάνω, εις το επανιδείν παλιόφιλε».

https://www.instagram.com/p/CTTupRKMKVU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«RIP Σούπερ τράπερ, ήσουν αληθινός»: Η φωτογραφία του Snik με τον Mad Clip και το συγκινητικό «αντίο»

34χρονος Mad Clip βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ενας ένας οι φίλοι και συνεργάτες τους σπεύδουν να αποχαιρετίσουν τον διάσημο τράπερ. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Snik, ο οποίος εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατό του, δημοσιεύοντας στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία. «RIP Σούπερ τράπερ, ήσουν αληθινός», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Snik.

https://www.instagram.com/p/CTTwzo4jsC4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA