Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δημοφιλής ράπερ Mad Clip έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε κολόνα ηλεκτροδότησης και στη συνέχεια σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και να χάσει τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9).

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του - Τα τραγούδια με τα εκατομμύρια views

Πριν από το τροχαίο ο 34χρονος μουσικός βρισκόταν σε γάμο κοντινού του φίλου και τραγουδούσε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, δημοσίευσε ένα μαύρο φόντο στον λογαριασμό της στο Instagram, χωρίς ωστόσο να γράψει κάποιο μήνυμα.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip

https://www.instagram.com/p/CTUITufgSql/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τελευταία εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα και του Mad Clip

Ο 34χρονος μουσικός είχε βρεθεί σε δεξίωση σε πολύ γνωστό μαγαζί της Βάρκιζας ως καλεσμένος στο γάμο του πολύ καλού του φίλου, Γιώργου Μπενιουδάκη, ο οποίος παντρεύτηκε την PR manager της Panik Records, Λία Παπαδοπούλου. Στη δεξίωση ήταν πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι τραγούδησαν για το ζευγάρι και τους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και ο Mad Clip, ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή για τελευταία φορά, μαζί με την φίλη του, την Ελένη Φουρέιρα. Ο Mad Clip είχε κάνει και μερικές αναρτήσεις νωρίτερα, με τους νεόνυμφους και τον χώρο του πάρτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA