Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δημοφιλής ράπερ Mad Clip έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε κολόνα ηλεκτροδότησης και στη συνέχεια σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και να χάσει τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης, 2 Σεπτεμβρίου.  Η τελευταία συναυλία που έδωσε ο Mad Clip ήταν το περασμένο Σάββατο σε κλαμπ του Ωρωπού, θαμώνες της οποίας φέρεται να ήταν και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρουμπέν Σεμέδο, μαζί με την 17χρονη, η οποία τον κατήγγειλε την επόμενη ημέρα για βιασμό

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Ετρεχε με πάνω από 150 χιλιόμετρα - Φρενάρισμα 100 μέτρων κατέγραψε η Τροχαία

Η 17χρονη σημειώνει στην κατάθεσή της: "Εκεί πέρα ήταν ο Τ. (σ.σ. ο 40χρονος μάνατζερ) και ένας άλλος φίλος του και μετά ήρθε ο Σεμέδο, μαζί με έναν άλλον φίλο του και μπήκαμε στο αμάξι για να πάμε σε ένα κλαμπ στον Ωρωπό… Πήγαμε στον Ωρωπό, καθίσαμε με άλλον κόσμο, ήμασταν μεγάλη παρέα και εκεί πέρα στον Ωρωπό τραγουδούσε ο Mad Clip, γι' αυτό είχαμε πάει, ο Τ. είναι μάνατζέρ του, Και καθόμασταν όλοι μαζί, ήπιαμε, εγώ ήπια παραπάνω απ' ότι έπρεπε…».

Mad Clip: Λύγισε ο μάνατζέρ του - Κρατείται στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση Σεμέδο

Σοκαρισμένος ο μάνατζερ του Mad Clip, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για τον ξαφνικό θάνατο του μουσικού, ξέσπασε σε κλάματα, καθώς, όπως είπε στους αστυνομικούς, εκτός από μάνατζερ ήταν και φίλος του. Πρόκειται για τον 40χρονο Νιγηριανό, ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση Σεμέδο. Να σημειωθεί ότι ο 40χρονος μάνατζερ είναι συγκατηγορούμενος του Ρούμπεν Σεμέδο στην υπόθεση για τον βιασμό της 17χρονης μαθήτριας. Ο 40χρονος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, ύστερα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία.

40χρονος Νιγηριανός αρκετές φορές έχει φιλοξενηθεί σε φωτογραφίες περιοδικών καθώς έχει ποζάρει με πολλούς από τους επωνύμους πελάτες του. Στο προφίλ του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, έχει πολλές εικόνες από τα πάρτι που έχει επιμεληθεί, αλλά και με τους διάσημους φίλους.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987 από γονείς Έλληνες, όμως όπως είχε αποκαλύψει μετά τον χωρισμό τους ο ίδιος ήταν διαρκώς μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Το 2003 αρχίζει να ασχολείται με τη μουσική και μέχρι το 2016 έκανε rap αποκλειστικά σε αγγλικό στίχο, μετά από μία περιπέτεια στον στρατό, που όπως είχε πει τον έδιωξαν "ως απροσάρμοστο" θα βρεθεί στην Κύπρο και το 2016 οριστικά στην Αθήνα.

Ο Mad Clip άνηκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music και τα τελευταία χρόνια μετρούσε δεκάδες επιτυχίες και εκατομμύρια views στο Youtube. Με τη μεταγραφή του στην Capital αρχίζει η συνεργασία με τον Light. Κυκλοφόρησαν το «Dealer» και άρχισε μια σειρά κομματιών που έφεραν εκατομμύρια views στο Youtube και χιλιάδες ακροάσεις στο Spotify.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA