Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού ράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 34 ετών σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης (02/09), όταν έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε και έπεσε αρχικά σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και στη συνέχεια σε ένα δέντρο. Το δυστύχημα συνέβη στις 2.30 τα ξημερώματα, με 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος να επιχειρούν για να τον απεγκλωβίσουν έπειτα από δύο ώρες από το αυτοκίνητό του, που είχε γίνει μία άμορφη μάζα.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε ο ράπερ - Τι δήλωσε πραγματογνώμονας για το τροχαίο δυστύχημα

Ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο του πολύ καλού του φίλου, Γιώργου Μπενιουδάκη, ο οποίος παντρεύτηκε την PR manager της Panik Records, Λία Παπαδοπούλου. Στη δεξίωση ήταν πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι τραγούδησαν για το ζευγάρι και τους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και ο Mad Clip, ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή για τελευταία φορά, μαζί με την φίλη του, την Ελένη Φουρέιρα και τραγούδησαν την επιτυχία τους «Μπορεί».

Φίλοι, καλλιτέχνες και άνθρωποι από τον χώρο της τραπ μουσικής αποχαιρέτησαν τον Mad Clip μέσα από τα social media και το «αντίο» τους ραγίζει καρδιές.

Συγκινεί το μήνυμα του FY: Η ταχύτητα δεν είναι μαγκιά

Ο FY σε νεότερο μήνυμά του για τον θάνατο του καλού του φίλου ανέφερε: «Θα μου λείψεις πολύ μεγάλες αδερφέ. Ευχαριστώ που μου χάρισες μερικές από τις καλύτερες αναρτήσεις της ζωής μου. Θα σε σκέφτομαι πάντοτε και θα χαμογελάω μεγάλε μου αδερφέ. Είναι μεγάλη μου τιμή που υπήρξα φίλος και συνεργάτης σου. Σου δίνω τον λόγο μου ότι δεν θα κάνω τα ίδια λάθη», έγραψε μεταξύ άλλων και προέτρεψε να μην θεωρείται μαγκιά η ταχύτητα.

Σοκαρισμένος ο Snik - Τον αποχαιρετά με μία φωτογραφία

Ενας ένας φίλοι και συνεργάτες του Mad Clip σπεύδουν να αποχαιρετίσουν τον διάσημο τράπερ. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Snik, ο οποίος εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατό του, δημοσιεύοντας στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία. «RIP Σούπερ τράπερ, ήσουν αληθινός», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Snik.

https://www.instagram.com/p/CTTwzo4jsC4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο φίλος του Mad Clip, FY, είχε κάνει και το πρωί ανάρτηση για τον θάνατο του ράπερ καθώς και ο Mente Fuerte. Ανέσυραν από το αρχείο τους κάποια κοινά τους στιγμιότυπα εκφράζοντας τη θλίψη και το σοκ για την τραγική αυτή εξέλιξη.

«Τόσα πολλά βράδια μιλώντας στο τηλέφωνο μαζί σου ή αγκαλιάζοντάς σε αδερφέ μου. Η μνήμη σου θα είναι πάντα ζωντανή. Θα μου λείψεις», γράφει μεταξύ άλλων στα stories του ο FY.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε ο τράπερ Μente Fuerte τον φίλο του Mad Clip.«Είμαι υπερήφανος που ήσουν φίλος μου», αναφέρει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας «να μας προσέχεις από εκεί πάνω». Η ανάρτηση του Μente Fuerte: «Τα είπαμε στην τελευταία μας βόλτα με το εργαλείο σου όποτε δεν χρειάζεται να πω πολλά, είμαι περήφανος που ήσουνα φίλος μου, να μας προσέχεις από εκεί πάνω, εις το επανιδείν παλιόφιλε».

https://www.instagram.com/p/CTTupRKMKVU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συντετριμμένη η Ελένη Φουρέιρα – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του ράπερ

Η Ελένη Φουρέιρα, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, δημοσίευσε ένα μαύρο φόντο στον λογαριασμό της στο Instagram, χωρίς ωστόσο να γράψει κάποιο μήνυμα.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip

https://www.instagram.com/p/CTUITufgSql/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τελευταία εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα και του Mad Clip

Ο 34χρονος μουσικός είχε βρεθεί σε δεξίωση σε πολύ γνωστό μαγαζί της Βάρκιζας ως καλεσμένος στο γάμο του πολύ καλού του φίλου, Γιώργου Μπενιουδάκη, ο οποίος παντρεύτηκε την PR manager της Panik Records, Λία Παπαδοπούλου. Στη δεξίωση ήταν πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι τραγούδησαν για το ζευγάρι και τους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και ο Mad Clip, ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή για τελευταία φορά, μαζί με την φίλη του, την Ελένη Φουρέιρα. Ο Mad Clip είχε κάνει και μερικές αναρτήσεις νωρίτερα, με τους νεόνυμφους και τον χώρο του πάρτι.

«Εκανες σχέδια, πώς τα άλλαξες έτσι στον δρόμο;» - Σοκαρισμένη η Τάμτα

Το δικό της «αντίο» στον Mad Clip,είπε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Τάμτα, η οποία δεν μπορεί να κρύψει το πόσο σοκαρισμένη είναι. «Δεν είναι δυνατόν.. Πριν λίγες ώρες μας έλεγες για τα σχέδια σου… Πώς τα άλλαξες έτσι στο δρόμο;;; Καλό παράδεισο Πήτερ» έγραψε χαρακτηριστικά η Τάμτα στα social media.

«Πονάει η καρδιά μου»: Το συγκινητικό «αντίο» της Josephine στον Mad Clip

Συντετριμμένη είναι και η Josephine, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Mad Clip και είχαν κάνει το τραγούδι «Fimi» τον Ιούνιου του 2020. Η νεαρή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα κοινό της βίντεο με τον ράπερ και έγραψε πως πονάει η καρδιά της.

Stan: Είμαι φρικαρισμένος

Σοκαρισμένος από τον θάνατο του Mad Clip και ο Stan, ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν μαζί με τον ράπερ λίγη ώρα πριν το τραγικό συμβάν. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιλά για την απώλεια του καλού του φίλου και για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε που του θύμισε πώς είχε πεθάνει το 2016 ο Παντελής Παντελίδης.

«Παιδιά, είμαι φρικαρισμένος όπως είστε και όλοι εσείς. Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί με τον Mad Clip, μαζί και με πολλούς ακόμα φίλους… Είναι απίστευτο όλο αυτό το πράγμα το οποίο έγινε… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους. Δεν ξέρω, ρε γαμώτο. Πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο και τώρα χάθηκε ένα ακόμα τόσο νέο, γεμάτο ζωή παιδί. Είναι κρίμα».

Αλέξανδρος Κοψιάλης

«Ήσουν πάντα χαμογελαστός, προσγειωμένος, ευγενικός, μα πάνω απ’ όλα αυθόρμητος! Υπόσχομαι ότι μια μέρα η κατακραυγή μας θα γίνει…Whoah», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, για το θάνατο του Mad Clip.

https://www.instagram.com/p/CTUC6YWq2ub/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Light: «Πάει, πάει»

Πρώτος στο σημείο του τροχαίου βρέθηκε ο καλός φίλος του Mad Clip, Light,  ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Οι εικόνες που αντίκρισε θα τον στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής του, καθώς είδε τον «αδερφό» του να ξεψυχά μέσα σε μια άμορφη μάζα με παλιοσίδερα. «Πάει, πάει» ακούγεται να λέει σπαρακτικά ο νεαρός ράπερ βλέποντας τον Mad Clip να μην έχει τις αισθήσεις του μέσα στο αμάξι, την ώρα που προσπαθούν οι υπόλοιποι φίλοι του να τον απομακρύνουν...

Χρήστος Μάστορας: Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια

Πάγωσε ο Χρήστος Μάστορας από την είδηση του θανάτου του Mad Clip. Σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε «Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια».

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987 από γονείς Έλληνες, όμως όπως είχε αποκαλύψει μετά τον χωρισμό τους ο ίδιος ήταν διαρκώς μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Το 2003 αρχίζει να ασχολείται με τη μουσική και μέχρι το 2016 έκανε rap αποκλειστικά σε αγγλικό στίχο, μετά από μία περιπέτεια στον στρατό, που όπως είχε πει τον έδιωξαν "ως απροσάρμοστο" θα βρεθεί στην Κύπρο και το 2016 οριστικά στην Αθήνα.

Ο Mad Clip άνηκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music και τα τελευταία χρόνια μετρούσε δεκάδες επιτυχίες και εκατομμύρια views στο Youtube. Με τη μεταγραφή του στην Capital αρχίζει η συνεργασία με τον Light. Κυκλοφόρησαν το «Dealer» και άρχισε μια σειρά κομματιών που έφεραν εκατομμύρια views στο Youtube και χιλιάδες ακροάσεις στο Spotify.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του

Τραγούδια όπως το Mama, το Kotera, το Megistanas, το Sinthikes τον τοποθετούν σε ένα από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές στο διαδίκτυο ενώ και στις συναυλίες ο κόσμος, ειδικά μικρότερων ηλικιών, είναι πολύς. Παρουσιάστηκε στη δισκογραφία το 2017 με το LP O Amerikanos και από τότε ακολούθησαν άλλα τρία το Super trapper, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής ραπ σκηνής και όχι μόνο. Πολλές συνεργασίες με άλλα μέλη της trap σκηνής, όπως ο Fy, Ypo, Illeo, Sin Boy, Hawk, Lil Barty κ.α. αλλά και στη συνέχεια με άλλου είδους μουσικής όπως η Ελένη Φουρέιρα και η Josephine.

Άλλωστε πριν από λίγες εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει η τελευταία μεγάλη επιτυχία του σε συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα, το τραγούδι «Μπορεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA