Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος της μουσικής (και όχι μόνο) από τον ξαφνικό χαμό του τράπερ Mad Clip στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) στη Βουλιαγμένη, την ώρα που ολοένα και αυξάνονται οι πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο δημοφιλής μουσικός έχασε τη ζωή του.

Στο Mega και την εκπομπή Live News, βγήκε ο γνωστός DJ και παρουσιαστής, Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, καθώς μέχρι λίγα λεπτά πριν το μοιραίο τροχαίο βρίσκονταν μαζί.

Όπως ανέφερε, ο άτυχος καλλιτέχνης μαζί με φίλους και συναδέλφους βρισκόταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι στην περιοχή της Βουλιαγμένης και λίγα λεπτά μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, όλοι πήραν τα οχήματά τους για να πάνε στα σπίτια τους. «Ήταν όλοι νηφάλιοι» συμπλήρωσε ο Αντώνης Δημητριάδης. Παράλληλα, μίλησε για το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη. «Βλέπουμε ένα τροχαίο και ρωτάω τον αστυνομικό “Σοβαρό;” και μου απαντάει “Σοβαρό και μάλλον γνωστός”. Εκεί κατάλαβα τι είχε συμβεί».

«Η κολόνα σταμάτησε το αμάξι, όχι το δέντρο. Η κολόνα δεν έπεσε ποτέ» σημείωσε ο Αντώνης Δημητριάδης, υπογραμμίζοντας το πάθος που είχε ο Mad Clip για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και την ταχύτητα. «Ακούγαμε νέα παιδιά που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο και αναγνώριζαν την πινακίδα, να λένε “ο Mad Clip”. Ήταν πολύ λαοφιλής» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA