Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα. Είναι χαρακτηριστικό πως βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο ο Ρούμπεν Σεμέδο, φώναξε «Αθώος» δείχνοντας τα ελεύθερα από χειροπέδες χέρια του. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής συνελήφθη την Κυριακή 29 Αυγούστου, μετά από την καταγγελία μίας 17χρονης κοπέλας, η οποία και τον κατηγόρησε για ομαδικό βιασμό.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως δυο ώρες πριν τη σύλληψη του και ενώ είχε ήδη υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξαν τρία στοιχεία. Πρώτον, τα κενά που εντόπισαν στις απαντήσεις της 17χρονης καταγγέλλουσας ανακρίτρια και εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της σήμερα το πρωί.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν αντιφάσεις στις καταθέσεις της 16χρονης και της 17χρονης παθούσας, με την πρώτη να καταθέτει: «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα ο Σεμεδο, δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν».

Τέλος, κατά τις ίδιες πηγές, ρόλο για την εν λόγω απόφαση έπαιξε και το γεγονός ότι τα δύο κορίτσια παρέμειναν στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο και μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό αν και είχαν τη δυνατότητα να φύγουν από το σπίτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA