Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Mad Clip: «Δεν ξέρουμε πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα» - Βίντεο με τα προφητικά λόγια του

Ισως ο Mad Clip να γνώριζε ότι το τέλος πλησιάζει, ίσως γι' αυτό λένε κάποιοι το τελευταίο βράδυ που ήταν καλεσμένος σε γάμο φιλικού του ζευγαριού χαιρετούσε τους πάντες σαν να ήξερε ότι εκείνο θα ήταν το δικό του τελευταίο βράδυ - «Μην παίρνουμε τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή»

«Δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα». Αυτό είχε πει, μεταξύ άλλων, σε ένα από τα πολλά βίντεο που έκανε ο ράπερ Mad Clip. Οπως είχε αναφέρει ο γνωστός τράπερ που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή με το αμάξι του να προσκρούει σε κολόνα και μετά σε δέντρο, «μην παίρνουμε τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή». Καλούσε όλους τότε «να μην ντρεπόμαστε να λέμε στον άνθρωπο που είναι δίπλα μας ότι τον αγαπάμε. Μην ντρεπόμαστε να κάνουμε καλό για τον άνθρωπό μας, για τους φίλους μας, για την οικογένειά μας. Επειδή, κακά τα ψέματα, δεν ξέρουν ποτέ πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα».

Τα λόγια του τότε μπορεί, για κάποιους, να μην είχαν καμία σημασία. Να ήταν απλά λόγια της στιγμής αλλά τώρα ίσως και να ήταν προφητικά, όπως θα πουν κάποιοι άλλοι, μετά τον χαμό του 34χρονου ράπερ στην άσφαλτο. Ο Mad Clip, άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την ταχύτητα. «Είμαι γκαζάκιας», δήλωνε διαρκώς και με το αγαπημένο του αμάξι βρήκε τραγικό θάνατο. Δεν ήταν τυχαίο ότι το βράδυ λίγες ώρες πριν πεθάνει χαιρετούσε τους φίλους του, στον γάμο που ήταν καλεσμένος, σαν να ήξερε ότι εκείνο θα ήταν το τελευταίο του βράδυ...

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Mad Clip #Θάνατος #Τροχαίο δυστύχημα #νεκρός

Best of Internet