Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Δολοφονία στην Κερατέα: Την έσωσαν αστυνομικοί από τη φωτιά αλλά τη σκότωσε ο γιος της

Ο γιος της τη δολοφόνησε γιατί ήταν κατάκοιτη και δεν τον αναγνώριζε ενώ στα μέσα Αυγούστου οι αστυνομικοί την πρόλαβαν την τελευταία στιγμή και την έσωσαν από τη φωτιά

Ήταν μέσα Αυγούστου όταν ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στο Μαρκάτι του Δήμου Λαυρεωτικής. Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή έκαναν τις φλόγες να κινούνται απειλητικά και το μήνυμα 112 που έφθασε στα κινητά των κατοίκων τους καλούσε να εκκενώσουν τα σπίτια τους. Η φωτιά μαινόταν ανεξέλεγκτη και ο δήμαρχος έκανε έκκληση στις αρχές για βοήθεια σε μια ηλικιωμένη που ήταν εγκλωβισμένη.

Στο σημείο έφθασε πρώτη μια ομάδα της ΟΠΚΕ και οι αστυνομικοί πέρασαν μέσα από τους καπνούς, πήραν στα χέρια τους την 86χρονη και την έβγαλαν έξω από το μικρό σπίτι, «χαρίζοντάς» της τη ζωή. Μια ζωή, που ενώ κατάφεραν να σώσουν οι αστυνομικοί σε μια στιγμή ανθρώπινη και συγκινητική, της στέρησε ο γιος της, ο οποίος τη δολοφόνησε γιατί, όπως είπε στους αστυνομικούς, ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι και δεν τον αναγνώριζε.

Τη σκότωσε γιατί ήταν υπερήλικη και έπασχε από άνοια, ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι. Τη σκότωσε γιατί, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, αδυνατούσε να δεχθεί ότι η μητέρα του δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει. Τη σκότωσε γιατί νόμιζε ότι ο μοναδικός τρόπος για να τη «λυτρώσει» από το μαρτύριό της ήταν να τη δολοφονήσει.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Δολοφονία #Θάνατος #Κερατέα #νεκρός #Φωτιά