Μενού
  • Α-
  • Α+

Mad Clip και Παντελής Παντελίδης έχασαν τη ζωή τους την ίδια μέρα με τρόπο πανομοιότυπο. Δύο Πέμπτες που σκόρπισαν θλίψη στη χώρα για δύο πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες. Δύο αυτοδίδακτους μουσικούς που άρχισαν να ανεβαίνουν πολύ γρήγορα τα σκαλιά της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας και άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Παντελής Παντελίδης και Mad Clip έφυγαν πρόωρα και αναπάντεχα στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους με τις συμπτώσεις να προβληματίζουν

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip - Παντελής Παντελίδης: Γνώρισαν απότομα την επιτυχία, έφυγαν ξαφνικά μία Πέμπτη

Ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή το 2016 και ο Mad Clip το 2021. Οπως φαίνεται, η ταχύτητα των δύο αυτοκινήτων έπαιξε και στις δύο περιπτώσεις βασικό ρόλο για τους θανάτους των δύο καλλιτεχνών. Και τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν από το δρόμο και οι οδηγοί δεν είχαν πολλά περιθώρια αντίδρασης. Για ώρες οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τις σορούς τους με τους διασώστες να είναι αδύνατον να τους επαναφέρουν. 

Τα δύο τροχαία έγιναν σε απόσταση 8 χιλιομέτρων με διαφορά 5 ετών. Ηταν Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης άφηνε την τελευταία του πνοή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Η τραγωδία συγκλονίσε τη χώρα και πλήθος φίλων του και θαυμαστών του βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο για τον Παντελή Παντελίδη. Εναν ανάλογο δρόμο ακολούθησε και ο Mad Clip. Ο Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης άρχισε να πειραματίζεται με τους φίλους του μέχρι να έρθουν οι πρώτες επιτυχίες. 

Μόνοι τους τα κατάφεραν, μόνοι τους ανέβηκαν τα σκαλιά της επιτυχίας και μόνοι τους έγραψαν στίχους για τους φίλους τους που χάθηκαν στην άσφαλτο. Και τώρα στο τιμόνι, τη μεγάλη τους αγάπη, έσβησαν για πάντα. Και, δυστυχώς, Παντελής Παντελίδης και Mad Clip είναι μόνο δύο από τα θύματα στην άσφαλτο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA