Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, αναμένονται εντός της εβδομάδας. Ο καθ' ομολογίαν δράστης της ανθρωποκτονίας βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στη φυλακή και οι Αρχές δεν έχουν σταματήσει να παίρνουν καταθέσεις και να ερευνούν νέα στοιχεία. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά, Φολέγανδρος, Δάφνη - 6 γυναικοκτονίες σε 7 μήνες: «Δεν σκοτώνει η ζήλια, σκοτώνει ο δολοφόνος»

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στο ΣΚΑΙ, μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. «Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», ανέφερε.

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και χαρακτηρίζοντας τα «μυθεύματα». Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε». Τέλος, υπογράμμισε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απάντησε για την «εμπλοκή του αδερφού» του

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε συνεργό στη δολοφονία της Καρολάιν. «Δεν έχει καμία σχέση κανένα συγγενικό μου πρόσωπο. Όσα αναφέρονται είναι μυθοπλασίες. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του αδερφού μου», είπε ο 33χρονος σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Ο δικηγόρος του 33χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν νεότερες καταθέσεις και ουδέποτε έχει κληθεί συγγενικό πρόσωπο του Αναγνωστόπουλου από τις Αρχές. Ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση επιστρέφει την Τετάρτη (1/9) και αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα από την άρση του τραπεζικού και του τηλεφωνικού απορρήτου. 

Τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα στην σύμβουλο ψυχικής υγείας 

Στο μεταξύ εξετάζεται αν τα τηλεφωνήματα με απειλές που δέχτηκε η Ελένη Μυλωνοπούλου, σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, δέκα ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, στις 21 με 25 Μαΐου, από άγνωστο άνδρα που της διαμήνυσε πως θα την σκοτώσει, σχετίζονται με την υπόθεση.  Απειλητικό τηλεφώνημα φαίνεται να δέχθηκε και πρώην συνεργάτης της κυρίας Μυλωνοπούλου, η οποία, όμως δεν είχε σχέσεις με τις συνεδρίες του ζευγαριού, με το ρεπορτάζ του MEGA να αναφέρει ότι οι αστυνομικοί εικάζουν ότι πρόκειται για «τυφλά» τηλεφωνήματα, δηλαδή κάποιοι να βρήκαν τα τηλέφωνα από την ιστοσελίδα και καλούσαν. Είτε πρόκειται για φαρσέρ είτε τα συγκεκριμένα απειλητικά τηλεφωνήματα σχετίζονταν με ορισμένες διενέξεις που είχε η κυρία Μυλωνοπούλου. «Στόχος δεν είναι να βρεθεί ο συνεργός, αλλά να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο προσχεδιασμός της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν» αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA