Μενού
  • Α-
  • Α+

Οικογενειακή τραγωδία στις Οινούσσες με τον 80χρονο ιερέα Νικόλα Καραβά να φεύγει από τη ζωή έπειτα από επιπλοκές από κορονοϊό ενώ την ίδια στιγμή η σύζυγός του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ίδιος ήταν αρνητής της πανδημίας και ανεμβολίαστος.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει το κίνημα αρνητών διασωλήνωσης – Δύο νεκρές γυναίκες

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το  xiakoslaos.gr ο 80χρονος πατήρ Νικόλαος ο οποίος ήταν εφημέριος του ναού του Αγίου Νικολάου στις Οινούσσες νόσησε από κορονοϊό και η υγεία του επιδεινώθηκε καθώς ο ίδιος ήταν ανεμβολίαστος. Μάλιστα όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα ο παπά Νικόλας Καραβάς ήταν και αρνητής της πανδημίας γι αυτό είχε επιλέξει να μην εμβολιαστεί.

Την ίδια ώρα, οι ίδιες πηγές μεταφέρουν στο xiakoslaos.gr πως στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Χίου βρίσκεται και η σύζυγός του 71 ετών, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους θεράποντες ιατρούς να εξετάζουν κάθε δυνατή λύση για να σωθεί η ζωή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA