Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (4/9) σε δασική έκταση στην Κορινθία, στην περιοχή Βλασαίικα. Η φωτιά καίει πεύκα, ενώ στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Για την ώρα δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 42 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα, ενώ αναμένεται η συνδρομή και άλλων εναέριων μέσων και ενίσχυση των Πυροσβεστών που επιχειρούν στην περιοχή. Με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, κλιμάκιο της ΔΑΕΕ μεταβαίνει επιτόπου για τη διερεύνηση των αιτιών της φωτιάς.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο Σοφικό Κορινθίας ένα σύννεφο καπνού έχει καλύψει την περιοχή και όπως αναφέρουν κάτοικοι «βρέχει» στάχτη, με τη μυρωδιά της φωτιάς να είναι ιδιαίτερα έντονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πόλη βρίσκονται πολλά παιδιά για ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών. Πρόκειται για τις ομάδες νέων του Παναθηναϊκού, της Γιουβέντους, της Παρτιζάν Βελιγραδίου και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και δεν κινδυνεύουν.

Δείτε φωτογραφίες από το korinthostv.gr:

 
 
 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA