Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα γραφτεί ο τραγικός επίλογος για τον Mad Clip καθώς θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, με την κηδεία του να πραγματοποιείται στο Παλαιό Φάληρο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Πίτερ Αναστασόπουλος, έφυγε από τη ζωή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με το αυτοκίνητό του σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Συγκλονίζει φίλος του που έφτασε από τους πρώτους στο σημείο του τροχαίου: «Ηταν ήδη νεκρός - Ηλπιζα σε ένα θαύμα»

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε η δισκογραφική εταιρία με την οποία συνεργαζόταν, τόσο ο ίδιος όσο και πολλοί ράπερ της γενιάς του. Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα 6/9 στις 14:30 φίλοι και γνωστοί του θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Ακολούθως, στις 16:30, θα γίνει η κηδεία του στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος

Φως στα αίτια του τροχαίο δυστυχήματος προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές. Οι ειδικοί εξετάζουν τα βίντεο που έχουν συλλέξει από κάμερες της περιοχής ενώ σημαντικό ρόλο στην έρευνά τους θα παίξουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς αναμένεται να «δείξουν» την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο οδηγός τη στιγμή του δυστυχήματος. Όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν από την κηδεία του που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Δευτέρα (6/9).

Παράλληλα οι αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις πολιτών και μαρτύρων που και αυτές με τη σειρά τους, θα αποτελέσουν, όπως και τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής, σημαντικά κομμάτια ώστε να συμπληρωθεί το παζλ και να λυθεί το μυστήριο του πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα τη θανατηφόρα πρόσκρουση.

Με το ενδεχόμενο της κόντρας να μην ευσταθεί πλέον, τόσο μετά από την κατάθεση που έδωσε ο οδηγός του Audi που φαίνεται να τρέχει μαζί με το αυτοκίνητο του Mad Clip όσο και από την εξέταση των βίντεο. Όπως άλλωστε υποστήριξε στο Reader.gr και ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς για το βίντεο που δείχνει τα δύο αυτοκίνητα να ξεκινούν μαζί από φανάρι «Είναι βίντεο που τραβήχτηκε 1.100 μ. πριν, δεν αποτελεί στοιχείο των τελευταίων μέτρων του αυτοκινήτου και δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό το βίντεο, παραπλανώντας τον κόσμο».

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται από τις αρχές τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και βέβαια των αιματολογικών εξετάσεων. Μόλις αυτά φτάσουν στα χέρια των αξιωματικών που ερευνούν την υπόθεση αναμένεται να ρίξουν φως στην κατάσταση που βρισκόταν ο Mad Clip φεύγοντας από τον γάμο των φίλων του στην παραλιακή. Από τις συγκεκριμένες εξετάσεις θα φανεί αν ο ράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ και αν ναι σε ποιες ποσότητες και αν αυτές επηρέασαν τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA