Μενού
  • Α-
  • Α+

Φίλοι, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στον Ιερό Ναό Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να που το τελευταίο αντίο στον Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (2/9) σε τροχαίο δυστύχημα. Η σορός του Mad Clip έφτασε στον Ιερό Ναό μέσα σε κλίμα πένθους και με χειροκροτήματα. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 34χρονου τράπερ, που ήρθε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ. Μαζί με την οικογένεια του μουσικού έφτασε στην εκκλησία και η Ελένη Φουρέιρα. Στον Ιερό Ναό για το τελευταίο αντίο στον μουσικό και η Τάμτα. Η κηδεία του άτυχου τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης ξεκίνησε στις 14:30, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Καταγγελία του παππού του - «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του»

Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου, για να αποχαιρετήσουν τον Mad Clip. Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Alpha προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του Mad Clip, όπου βλέπουμε όσους βρέθηκαν εκεί για να παραστούν στην κηδεία του.

Να σημειωθεί πως όσοι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν την κηδεία του Mad Clip ζωντανά μέσα από το κανάλι του ιερού ναού στο Youtube. Με απόφαση του ιερού ναού του Παλαιού Φαλήρου η κηδεία του σήμερα θα μεταδοθεί ζωντανά στο Youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν. Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου ήδη άνοιξε βίντεο στο Youtube για να παρακολουθήσουν live την κηδεία οι χιλιάδες φίλοι του trapper.

Δείτε φωτογραφίες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA