Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, κατόπιν απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών. Είχε συλληφθεί το καλοκαίρι για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη πέντε ετών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση. Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Συνελήφθη ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης

Την ίδια ώρα, απορρίφθηκαν, κατά πλειοψηφία οι αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος, οι οποίοι από τον περασμένο Οκτώβριο εκτίουν τις ποινές που, πρωτοδίκως, τους επιβλήθηκαν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Στον Παναγιώτη Ηλιούπολο, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχει επιβάλλει κάθειρξη επτά ετών ενώ στον Νίκο Μίχο κάθειρξη έξι ετών (κατά συγχώνευση) με την αναγνώριση του ελαφρυντικού της έμπρακτης μεταμέλειας.

Η εξέταση ανάλογης αίτησης του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση αναβλήθηκε προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει στο Δικαστήριο ο πατέρας του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA