Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ξαφνικός θάνατος του Mad Clip σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και θαυμαστές του. Ο 34χρονος μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και χθες, Δευτέρα (6/9) πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον Mad Clip στον Ιερό Ναό Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο. Στο «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο μουσικό βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Τάμτα, ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο τράπερ και στενός φίλος του Mad Clip, Light αλλά και η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία σημείωσαν τεράστια επιτυχία με το πρόσφατο ντουέτο «Μπορεί», ενώ ήταν μαζί επίσης στον γάμο όπου βρισκόταν ο Mad Clip λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, εμφανώς συντετριμμένη, έφτασε στην εκκλησία, ντυμένη στα λευκά. Τραγική φιγούρα και η μητέρα του 34χρονου τράπερ, που ήρθε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμη: Κηδεία Mad Clip: «Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω γιατί» - Συγκινεί η γιαγιά του τράπερ

Ο Sin Boy, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απέχει από την ελληνική τραπ σκηνή, αποχαιρέτησε τον Mad Clip με μία ανάρτηση στο Instagram του. Ο 27χρονος Sin Boy πήγε στην εκκλησία και άναψε ένα κερί στη μνήμη του φίλου του. «Rip Mad» έγραψε σε story στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA