ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/09/2021 14:52

Γυναικοκτονία - Δάφνη: Στους γονείς της 31χρονης η προσωρινή επιμέλεια του ανήλικου παιδιού

Ενα ακόμα επεισόδιο στο δράμα της γυναικοκτονίας που εκτυλίχθηκε στη Δάφνη στις 30 Ιουλίου 2021 - Με εισαγγελική διάταξη η προσωρινή επιμέλεια του ανηλίκου παιδιού της 31χρονης που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της στη Δάφνη

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γυναικοκτονία - Δάφνη: Στους γονείς της 31χρονης η προσωρινή επιμέλεια του ανήλικου παιδιού
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Στους γονείς της 31χρονης που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της στη Δάφνη ανατέθηκε με εισαγγελική διάταξη η προσωρινή επιμέλεια του ανηλίκου παιδιού της. Η εισαγγελέας ανηλίκων Αθηνών λαμβάνοντας υπόψη τα συμπεράσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες έκρινε ότι «οι μητρικοί παππούδες μπορούν να μεγαλώσουν τον ανήλικο και να τον υποστηρίξουν σε όλα τα στάδια της ζωής του, όπως εξάλλου έκαναν και μέχρι σήμερα, καθώς το περιβάλλον που το προσφέρουν εμπνέει εμπιστοσύνη και θα λειτουργήσει θετικά προς την ανάπτυξη του παιδιού και έχουν διάθεση συνεργασίας με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου».

Με δεδομένη την αδυναμία του πατέρα να αναλάβει το παιδί λόγω της προσωρινής του κράτησης, οι παππούδες του ανήλικου θα πρέπει, εντός 30 ήμερων, να απευθυνθούν στα αρμόδια αστικά δικαστήρια, προκειμένου να υποβάλουν αίτημα για την ανάθεση της οριστικής επιμέλειας του παιδιού.

«Η δύσκολη προσπάθεια επαναφοράς σε κάποια μορφή κανονικότητας, βρήκε σύμμαχο την ορθή Διάταξη της κας Εισαγγελέως για ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του ανηλίκου τέκνου της εκλιπούσης, στους γονείς της» σχολίασε ο δικηγόρος της οικογένειας της 31χρόνης, Γιάννης Γλύκας.

Ο 40χρονος δράστης, συνελήφθη στις 30 Ιουλίου 2021, από αστυνομικούς της διεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών μετά την ομολογία του πως το πρωί της ίδιας μέρας σκότωσε τη σύζυγο και μητέρα του ανήλικου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΔΑΦΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ