Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε 24 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την «παρέμβαση» της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας το απόγευμα της Τρίτης, όπου ομάδα ατόμων κρέμασε πανό και πέταξε τρικάκια. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ, η ομάδα των 24 ατόμων μπήκε από την κυρία είσοδο στο ισόγειο του υπουργείου στη λεωφόρο Μεσογείων, γύρω στις 18:15 το απόγευμα, πετώντας τρικάκια στο εσωτερικό του. Ακολούθως 4 εξ αυτών ανήλθαν στον 6ο όροφο, ενώ άλλα μέλη της ομάδας ανήρτησαν από τον 1ο όροφο στην πρόσοψη του κτιρίου πανό και στη συνέχεια κατήλθαν όλοι στο ισόγειο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αρχική εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν πως η παρέμβαση έγινε από 5-6 άτομα, ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση κάνει λόγο για 24 συλλήψεις (19 άνδρες και 5 γυναίκες), οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας από κοινού και σε 20 εξ αυτών για άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση.  Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA