Μενού
  • Α-
  • Α+

Εναν υπερτυχερό ανέδειξε η κλήρωση Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/9), ο οποίος κέρδισε 5,1 εκατ. ευρω. Το τυχερό δελτίο Τζόκερ παίχτηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Κερατσίνι, που βρίσκεται επί της οδού Αϊνστάιν 19 & Αριστοφάνους 23Α, ενώ ήταν απλό με 6 στήλες (αξίας 3 ευρώ). Μάλιστα ήταν ένα δελτίο τυχαίας επιλογής, που σημαίνει ότι οι αριθμοί συμπληρώθηκαν από τη μηχανή του πρακτορείου και όχι από τα χέρια του υπερτυχερού.

Ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε για τα ευχάριστα και περιμένει να μάθει την ταυτότητα του νικητή ή της νικήτριας. Ακόμα όπως λέει σε όσους τον ρωτούν, δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί του. Τα σενάρια στο Κερατσίνι δίνουν και παίρνουν για την ταυτότητα του υπερτυχερού, του ανθρώπου που από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε πλούσιος.

Οι τυχεροί αριθμοί που που ανέδειξε η κληρωτίδα του ΟΠΑΠ είναι: 2, 23, 29, 31, 34 και Τζόκερ το 7. Tυχερός νικητής δεν υπήρξε στη δευτερη κατηγορία ενώ στην τρίτη (4+1) βρέθηκαν 33 τυχερά δελτία που θα πάρουν από 2.500 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA