Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον τράπερ Mad Clip συνεχίζουν να ερευνώνται από τις αρχές που πλέον θέλουν να πάρουν στα χέρια τους και τις τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να μπορέσουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα. Τα ευρήματα σε αυτές θα δείξουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο τράπερ Πίτερ Αναστασόπουλος, λίγα δευτερόλεπτα πριν από στη σύγκρουση.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Αυτά είναι τα αίτια θανάτου του τράπερ - Γιατί θα αργήσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις

«Οι τοξικολογικές εξετάσεις μπορούν να δείξουν, για παράδειγμα, απλή χρήση αλκοόλ ή χρήση άλλων ουσιών που μπορεί να επηρέασαν τον οδηγό ή ακόμα και χρήση κάποιας φαρμακευτικής αγωγής που επίσης μπορεί να επηρεάσει την οδήγηση» έχει αναλύσει στο Reader.gr ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

Το ερώτημα είναι αν ο τράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν μπει στη μοιραία Porsche καθώς ακόμα και μια μικρή ποσότητα θα μπορούσε να επηρεάσει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. «Ένα αντισταμινικό χάπι μπορεί να προκαλέσει υπνηλία και αυτό στη συνέχεια να επηρεάσει τον οδηγό εάν έχει γίνει και μικρή χρήση αλκοόλ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λέων, σημειώνοντας πως σε περίπου ένα μήνα θα βγουν τα σχετικά αποτελέσματα.

Πώς δεν μπήκε στο αυτοκίνητο και η Ελένη Φουρέιρα

O 34χρονος ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα ενώ στην κηδεία του βρέθηκε πλήθος κόσμου για να τον αποχαιρετίσει. Πριν από τη μοιραία διαδρομή, ο Mad Clip βρισκόταν σε γαμήλιο πάρτι όπου μεταξύ άλλων τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε η τραγουδίστρια την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή δεν μπήκε στο αυτοκίνητο του συνεργάτη της! «Άστο, θα σε πάω εγώ σε λίγο, μην βιάζεσαι», φέρεται να της είπε ο μάνατζέρ της με την Ελένη Φουρέιρα να μην συνοδεύει τελικά τον Mad Clip. Λίγη ώρα μετά ο γνωστός τράπερ θα έβρισκε τραγικό θάνατο.

Απενεργοποιούσε το σύστημα ασφαλείας της Porsche λέει ο πατέρας του

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο γιος του συνήθιζε να απενεργοποιεί το σύστημα ασφαλείας antispin του αυτοκινήτου του. «Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια. Αυτό έκανε και ο γιος μου» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ασφαλείας ο γιος μου όταν πήγαινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης και οδηγούσαμε μαζί πολλές φορές».

Την ίδια ώρα, ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζει ως ένα «παράξενο τροχαίο» αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης και είχε ως αποτέλεσμα ο Mad Clip να βρει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. «Παρακολουθώντας το βίντεο, όταν το αυτοκίνητο ολοκληρώνει την καμπυλόγραμμη δεξιά στροφή, το βλέπουμε να έχει μια ελάχιστη κλίση προς τα δεξιά και εν συνεχεία αμέσως προς τα αριστερά όπου χάνεται κατευθείαν ο έλεγχος», σημειώνει ο πραγματογνώμονας. Πάντως, τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις για τις συνθήκες θανάτου του 34χρονου τράπερ, Mad Clip, αναμένονται σε περισσότερο από δύο μήνες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA