Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία φωτογραφία της αγκαλιά με τον Mad Clip ήταν το ένα κομμάτι από το «αντίο» της Λίας Παπαδοπούλου στον αγαπημένο της συνεργάτη που έφυγε από τη ζωή στο τροχαίο δυστύχημα με την Porsche του. Οι δυο τους ήταν παρέα λίγο πριν από το τρακάρισμα καθώς ο τράπερ τραγούδησε στον γάμο της.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: «Αστο, θα σε πάω εγώ» - Πώς η Ελένη Φουρέιρα δεν μπήκε στην μοιραία Porsche το βράδυ του τροχαίου

Η Λία Παπαδοπούλου, PR Manager της Panik, δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε και ο Mad Clip, λίγο μετά την κηδεία του φίλου της ανάρτησε μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά οι δυο τους.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Πίτερ Αναστασόπουλος, να χάσει τη ζωή του μετά από τον γάμο της φίλης του με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως και ο ίδιος είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από τον γάμο της καλής του φίλης και συνεργάτιδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA