Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία κυνική παραδοχή που καταδεικνύει το πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα μας με τους αντιεμβολιαστές προχώρησε μία γυναίκα που, ούτε λίγο ούτε πολύ, ομολόγησε ότι ψάχνει «λαμόγιο γιατρό» για να βγάλει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού! Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ την Τρίτη, μία γυναίκα ονόματι Κατερίνα, προχώρησε σε ένα απίστευτο κι όμως αληθινό παραλήρημα διατρανώνοντας με... περηφάνια πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, δείχνοντας να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος του κινδύνου που υποβάλλει η ίδια τον εαυτό της αλλά και τους υπόλοιπους συνανθρώπους της.

«Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Εχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Εχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν».

Στις δηλώσεις της που... «ξεχυλίζουν» ήθος, η ίδια ισχυρίζεται πως οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους. Μάλιστα, στην παρατήρηση της ρεπόρτερ ότι αυτό που ισχυρίζεται είναι πέραν από επικίνδυνο για τους υπόλοιπους και παράνομο εκείνη απάντησε: «Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***.», ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει στη συνέχεια το φιλοσοφημένο «Ποια παρανομία; Στην Ελλάδα βρισκόμαστε!».

«Είμαι αναγκαστική αρνήτρια»

Η ίδια γυναίκα εμφανίστηκε και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» το πρωί της Τετάρτης (8/9) όπου προσπάθησε να... γυρίσει τα απίστευτα που είπε στην ρεπόρτερ, καθώς αν και επέμεινε ότι δεν προτίθεται να κάνει το εμβόλιο, τώρα «τα έριξε» σε πρόβλημα υγείας που έχει. το οποίο -όπως ισχυρίζεται- δεν της επιτρέπει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Επομένως, ψάχνει τρόπο να εκδώσει πιστοποιητικό, καθώς το χαρτί που επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας της δεν γίνεται δεκτό στα μαγαζιά, στα οποία πλέον μπορούν να μπουν μόνο οι εμβολιασμένοι.

«Όταν εκείνοι επιλέγουν, από τη στιγμή που δεν κάνω το εμβόλιο, να είμαι ένας μη ελεύθερος άνθρωπος, επιλέγω κι εγώ έναν ίδιο τρόπο να τους απαντήσω. Είναι δικό μου θέμα το πότε θα αποφασίσω να το κάνω». Όπως ανέφερε, «δε μπορεί κανένας, από τη στιγμή που θεωρούμαστε ελεύθερη χώρα και πολίτες που ψηφίζουμε», να κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο.

«Παράνομο για μένα είναι να στερείς την ελευθερία του ανθρώπου», τόνισε και συμπλήρωσε πως «αφού υπάρχει πανδημία γιατί να μην κλειστούν και οι άλλοι μέσα;». Κλείνοντας είπε κατηγορηματικά: «Θα συνεχίσω να είμαι αναγκαστική αρνήτρια του εμβολίου, γιατί δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω, δεν είμαι όμως έτοιμη να το κάνω.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA