Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεκίνησε η κακοκαιρία στη Βόρεια Εύβοια με έντονη βροχόπτωση στο Μαντούδι, κοντά στις περιοχές που κάηκαν στις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιρού.  Οπως αναφέρει το evima, οι υπηρεσίες του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας βρίσκονται επί ποδός, καθώς η περιοχή μετρά, ακόμη, τις πληγές της από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Σήμερα, τοπικά ισχυρές βροχές προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τα δυτικά τμήματα της Κρήτης και πιθανώς στην κεντρική Μακεδονία, ενώ στη δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, που πρόσκαιρα θα είναι έντονες.

Αύριο, Πέμπτη (9-9-21), τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τις βραδινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA