Μενού
  • Α-
  • Α+

Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA να δείχνουν ότι πρόκειται για την 42χρονη Μόνικα Γκιους η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το Φεβρουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στον ΣΚΑΪ δείγματα από την σορό της ταυτοποιήθηκαν με το γενετικό υλικό που έδωσε ο γιος της. Η 42χρονη μέχρι τον Ιούνιο δεν είχε δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι συγγενείς της που δήλωσαν και επίσημα την εξαφάνιση.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στην Κυπαρισσία: «Η Μόνικα ζούσε έναν εφιάλτη – Την έσπαγε στο ξύλο»

Η γυναίκα εντοπίστηκε σε εμβρυϊκή στάση και χωρίς ίχνος ρούχων ή υποδημάτων, ενώ όλα τα στοιχεία συνηγορούσαν ότι η νεκρή ήταν η γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι που βρέθηκε ο σκελετός. Οι υποψίες της αστυνομίας επιβεβαιώθηκαν μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA.

Η γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, ζούσε επί 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και τα τελευταία δύο συζούσε με έναν 39χρονο ομοεθνή της, ο οποίος όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και κατοίκων της πόλης, την κακοποιούσε και πολλές φορές η γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο της πόλης. Σε βάρος του πρώην Ρουμάνου συντρόφου της έχει ήδη εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA