Μενού
  • Α-
  • Α+

Viral έχει γίνει στο Διαδίκτυο μία βάπτιση που πήρε μία... μάλλον απροσδόκητη τροπή! Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ιερού μυστηρίου σε εκκλησία ο Ελληνας ομογενής και φαρμακοποιός Δημήτρης Λυμπεράτος από τη Νέα Υόρκη κατέγραφε σε βίντεο τη βάπτιση του γιου του, όταν το μικρό αγόρι ξαφνικά άρχισε να... ουρεί! Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, τόσο ο Δημήτρης Λυμπεράτος όσο και η σύζυγός του, Μελίνα, άρχισαν να γελάνε με το περιστατικό, με τον πατέρα να σχολιάζει αυτό που έκανε ο γιος του ως ένα «σουρεαλιστικό μίνι επεισόδιο εξορκισμού».

Το καλό της υπόθεσης, βέβαια, είναι πως ο μικρός…αστόχησε και δεν «βρήκε» τον ιερέα, που η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα αν τα... «πυρά» στρέφονταν εναντίον του. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει κάνει «θραύση», συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes. Σημειώνεται πως η βάφτιση έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο.

Δείτε το βίντεο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA