Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Mad Clip: Νέος κύκλος ερευνών για τον θάνατο του τράπερ από τον πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά

Ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, αναλαμβάνει χρέη τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του Mad Clip - Θα κάνει αυτοψία στη μοιραία Porsche που οδηγούσε ο τράπερ ενώ στο στο μικροσκόπιο θα μπει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου για να διαλευκανθούν τα αίτια του τροχαίου, που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο τράπερ

Ο Mad Clip (Πηγή: Instagram @madclip)
Ο Mad Clip (Πηγή: Instagram @madclip)

Ερευνα για το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός ο Mad Clip ξεκινά ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του Ελληνοαμερικανού τράπερ. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Παναγιώτης Μαδιάς, ο οποίος έχει αποκαλύψει στο Reader.gr ότι ο Mad Clip πάτησε αναίτια φρένο, θα κάνει αυτοψία στην μοιραία Porsche που οδηγούσε ο τράπερ. Στο μικροσκόπιο θα μπει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου για να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Ζητούμενο, επίσης, είναι να εξακριβωθεί εάν είχε απενεργοποιηθεί το σύστημα αντισπίν.

Ο Παναγιώτης Μαδιάς έχει ήδη δει και αναλύσει τα βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα και έχει φτάσει στο συμπέρασμα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, όταν αυτό άρχισε να εκτρέπεται, έτρεχε με 134 χιλιόμετρα την ώρα ενώ υπολογίζει ότι το αυτοκίνητο την ώρα της πρόσκρουσης έτρεχε με περίπου 85 χιλιόμετρα την ώρα. Την επόμενη εβδομάδα ο κ. Μαδιάς θα προσπαθήσει να κινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να μεταβεί στον ειδικό χώρο όπου βρίσκεται η Porsche του Mad Clip για να πραγματοποιήσει αυτοψία. Παράλληλα, έχει οριστεί πραγματογνώμονας από τον εισαγγελέα, ο οποίος θα «τρέξει» τη δική του έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Τροχαίο Mad Clip: Καμία εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τροχαίο του Mad Clip δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, όπως προέκυψε μετά την έρευνα των αστυνομικών αλλά και από τα βίντεο που υπάρχουν. Μάλιστα, ακόμη και από το βίντεο που δείχνει το Audi R8 είναι σαφές ότι δεν υπάρχει κάποιος ρόλος του άλλου οδηγού στο τροχαίο, καθώς και αυτός εξετάστηκε αλλά και από τα βίντεο φαίνεται ότι ο οδηγός κρατούσε απόσταση από το αυτοκίνητο του Mad Clip.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Mad Clip #Τροχαίο δυστύχημα #νεκρός #Θάνατος