Μενού
  • Α-
  • Α+

Βανδάλισαν μνήμα νεαρής κοπέλας στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου, όπου έγινε η κηδεία του Mad Clip. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι ζημιές φαίνεται να έχουν προκληθεί την ημέρα της κηδείας του γνωστού τράπερ, Mad Clip, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να πλησιάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φέρετρο του τράπερ. Όμως, εξαιτίας του συγχρωτισμού οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι ήταν αδύνατον να εισέλθουν στο κοιμητήριο, έτσι μια μεγάλη μερίδα ατόμων σκαρφάλωναν και πηδούσαν από τα κάγκελα για να μπουν στον προαύλιο χώρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρές καταστροφές, όπως ο τάφος μιας 20χρονης κοπέλας που βρίσκονταν κοντά σε εκείνον του Mad Clip.

Ο γνωστός youtuber και φίλος του Μad Clip, Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε instastories έγραψε: «Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA