ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/09/2021 16:36

Πάτρα: Εργαζόμενος στο νοσοκομείο ο άνθρωπος που μήνυσε το ιατρικό προσωπικό που τον έσωσε από τον κορονοϊό!

Τον έσωσαν από τον κορονοϊό κι εκείνος τους έκανε μήνυση επειδή του έκαναν τραχειοτομή - Οργή του ιατρικού προσωπικού για τον ασθενή που είναι... εργαζόμενος στο νοσοκομείο!

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πάτρα: Εργαζόμενος στο νοσοκομείο ο άνθρωπος που μήνυσε το ιατρικό προσωπικό που τον έσωσε από τον κορονοϊό!
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Εργαζόμενος του νοσοκομείου Πατρών είναι τελικά, ο άνδρας που σώθηκε από τον κορονοϊό και μήνυσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό επειδή του έκαναν τραχειοτομή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrasevents.gr, η είδηση έγινε γνωστή από την ανακοίνωση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Δημήτρη Μπάκου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το νοσοκομείο έλαβε εξώδικο από τον εργαζόμενο με το οποίο ζητούσε τον ιατρικό του φάκελο ενώ περιείχε και αιχμές για την ποιότητα του παρεχόμενου ιατρονοσηλευτικού έργου.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών αναφέρει:

«Αναφερόμενος σε συγκεκριμένο περιστατικό θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο εν λόγω ασθενής που επικαλείσθε νοσηλεύθηκε με Covid-19 σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση και απαιτήθηκε μακρά νοσηλεία τόσο σε κλινική Covid όσο και σε ΜΕΘ Covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Ο ασθενής είχε την καλύτερη αντιμετώπιση, όπως άλλωστε και το σύνολο των ασθενών που διαχειρίζεται το Νοσοκομείο μας από την αρχή της πανδημίας. Μετά από τη δύσκολη αυτή περιπέτεια του ο ασθενής αποθεραπεύθηκε και κατάφερε να αντιμετωπίσει το δύσκολο αυτό ιό και να επανέλθει στην εργασία του.

Στη συνέχεια, λάβαμε με έκπληξη από το συγκεκριμένο ασθενή ένα Εξώδικο με το οποίο ζητούσε τον ιατρικό του φάκελο ενώ περιείχε και αιχμές για την ποιότητα του παρεχόμενου ιατρονοσηλευτικού έργο. Με το εξώδικο αυτό ασχολείται πλέον η Νομική μας Υπηρεσία ενώ ο ιατρικός φάκελος του ασθενούς, προφανώς βρίσκεται στη διάθεσή του. Τέλος, εκφράζουμε ιδιαίτερη λύπη και αγανάκτηση για την εν λόγω αντίδραση του ασθενούς ο οποίος τυγχάνει να είναι και εργαζόμενος του Νοσοκομείου μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΤΡΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝΥΣΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ