Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκληρές είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα. Με αναρτήσεις της σε Facebook και Instagram, η Ιωάννα αποκαλύπτει πώς ήταν το πρόσωπο και το χέρι της μετά το πρώτο χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε λίγες μέρες μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε. Με αυτό το ποστάρισμα, η Ιωάννα θέλησε να δείξει πώς έγινε το πρόσωπό της μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Μάλιστα, έγραψε: «Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;», θυμίζοντας τη 15η Σεπτεμβρίου, ημέρα που ξεκινά η δίκη για την υπόθεση.

Σκληρές εικόνες ανέβασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την επίθεση με βιτριόλι

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… Δεν αντιλαμβάνονται… Πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9».

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεκινά η δίκη στις 15 Σεπτεμβρίου

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα βρεθεί στις 15 Σεπτεμβρίου η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι. Θα είναι η πρώτη φορά που η άτυχη Ιωάννα, εφόσον παραστεί στο δικαστήριο, θα βρεθεί τετ α τετ με το θύμα της. Η 36χρονη θα καθίσει στο εδώλιο για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκδόθηκε σε βάρος της προσωρινά κρατούμενης κατηγορουμένης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA