Μενού
  • Α-
  • Α+

Οπαδικά κίνητρα κρύβονται, σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:15 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας 32χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ. Πρόκειται για ένα σενάριο που εξετάστηκε από την πρώτη στιγμή από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς ο 32χρονος τραυματίας είναι οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού. Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται με τραύμα από βολίδα πυροβόλου όπλου στην πλάτη, έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί των «πράσινων». 

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο πίσω από το περιστατικό να κρύβεται και κάτι άλλο, καθώς ο 32χρονος φέρεται να είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς και η ανάλυση βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, ο 32χρονος δέχτηκε τα πυρά πισώπλατα ενώ περπατούσε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από ένα φαρμακείο, πολύ κοντά στον Άρειο Πάγο. Αρχικά μεταφέρθηκε στον τοπικό σταθμό του ΙΚΑ, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο 32χρονος δέχτηκε πυρά από πυροβόλο όπλο (σ.σ. πιστόλι) με τη βολίδα να τον τραυματίζει στην πλάτη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA