Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τρίτη φορά μέσα σε σχεδόν έναν μήνα εξαφανίστηκε από το σπίτι της μια 22χρονη κοπέλα. Και αυτή τη φορά το missing alert απέφερε καρπούς, καθώς η νεαρή βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. Οι Αρχές πάντως, καλούνται να ευαισθητοποιηθούν ακόμα περισσότερο με την υπόθεσή της, καθώς το γεγονός ότι έχει χαθεί τρεις φορές σε έναν μήνα, κάτι σημαίνει...

Η νεαρή, η οποία είχε εξαφανιστεί για τρίτη φορά πριν από δύο ημέρες, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/09) χάρη στη συνδρομή και την ευαισθητοποίηση πολιτών, ενώ είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα επίσης με το «Χαμόγελο του Παιδιού» άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και του ιατρικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Το Αττικόν».

«Η 22χρονη θα λάβει την απαιτούμενη φροντίδα», ενώ «Tο Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά της για οτιδήποτε χρειαστεί» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσή του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη είχε εξαφανιστεί άλλες δύο φορές μέσα σε 30 μέρες. Η πρώτη ήταν στις 14 Αυγούστου, ενώ εντοπίστηκε μία ημέρα αργότερα. Παρ’ όλα αυτά, το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσιοποίησε ξανά τα στοιχεία της, καθώς η νεαρή εξαφανίστηκε λίγες ημέρες μετά από το νοσοκομείο «Τζάνειο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA