Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα πάνω κάτω έφερε στην εγχώρια showbiz (και όχι μόνο) η είδηση της σύλληψης γνωστής πρώην παίκτριας του Power οf Love, η οποία, μαζί με τον σύντροφό της εμπλέκεται σε υπόθεση με κοκαΐνη. Η ξανθιά καλλονή είχε ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στη δεύτερη σεζόν του dating ριάλιτι Power of Love του ΣΚΑΪ ενώ την είχαμε δει και σε πολλά επεισόδια καθημερινής εκπομπής, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Διαβάστε ακόμη: Power of love: Συνελήφθη παίκτρια του ριάλιτι για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης

Eίναι τελειόφοιτη του τμήματος ΦΠΨ και έχει κάνει σπουδές σε δραματική σχολή και σε σχολή Δημοσιογραφίας. Επίσης, ασχολείται ενεργά με το Youtube, αλλά και το Instagram, με τον λογαριασμό της εκεί να μετρά περισσότερους από 45.000 ακόλουθους. Το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε και μια εκπομπή συνοικεσίων. Μόλις πριν από ένα μήνα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και είπε το μεγάλο «ναι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA