Μενού
  • Α-
  • Α+

Aγνωστο παραμένει τι απέγινε ο σταυρός του Mad Clip που φέρεται να εξαφανίστηκε μετά το μοιραίο τροχαίο που του κόστισε τη ζωή στη Βουλιαγμένη. Το έγγραφο που έφερε στο φως η εκπομπή T-Live περιγράφει τι παραδόθηκε από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μετά το δυστύχημα. Ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά.

«Ο σταυρός έχει κλαπεί. Δεν τον φόραγε, να πεις ότι χάθηκε κατά τη διαδρομή; Αφού τον φόραγε στον γάμο, εκλάπη. Τον είδα στο φέρετρο και στο πρόσωπο δεν είχε πάθε τίποτα. Ούτε το κεφάλι. Είχε χτυπήσει στα πλευρά και στις πλάτες, εκεί είχε πάθει τη ζημιά» είπε στην εκπομπή του Alpha ο παππούς του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες οι φίλοι του 34χρονου τράπερ κάνουν δημόσια έκκληση μέσα από το Instagram προκειμένου να βρεθεί ο σταυρός του αξίας 30.000 ευρώ. Μάλιστα, δίνεται και μεγάλη χρηματική αμοιβή για να επιστραφεί το κόσμημα πίσω στους συγγενείς του Mad Clip. Ο Κύπριος ράπερ Drew Astro παρακαλεί όποιος γνωρίζει κάτι να τον βοηθήσει μέσα από τα Instagram stories.

Μάλιστα η εκπομπή T-Live παρουσίασε σε βίντεο τον σταυρό που έχει εξαφανιστεί, μέσω Instagram Stories που είχε ανεβάσει την ημέρα που είχε αγοραστεί σε κοσμηματοπωλείο στη Νέα Υόρκη από πρώτο ξάδελφο του Mad Clip -που μένει στις ΗΠΑ- ως δώρο στον δημοφιλή τράπερ. Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται πως τον συγκεκριμένο σταυρό τον φόραγε ο Mad Clip την βραδιά των γενεθλίων που τραγουδούσε με την Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν βρει τον θάνατο στο μοιραίο τροχαίο στη Βουλιαγμένη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA