Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ρόλο της 28χρονης πρώην παίκτριας του ριάλιτι Power of Love και του συντρόφου της, προσπαθούν να αποσαφηνίσουν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προκειμένου να εντοπίσουν την πηγή της κοκαΐνης και φυσικά το πελατολόγιο σε βόρεια και νότια προάστια αλλά και το Κολωνάκι.

Την ευθύνη ανέλαβε ο σύντροφος του γνωστού μοντέλου, λέγοντας πως πήρε την κοκαΐνη για να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε, απαλλάσσοντας ουσιαστικά τη σύντροφό του από το βάρος των κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα. Μάλιστα μέσω του συνηγόρου του, κ. Σταύρου Γεωργόπουλου υποστηρίζει ότι είναι τοξικομανής, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι η παίκτρια του γνωστού ριάλιτι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. «Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες» αναφέρει ο κ. Γεωργόπουλος.

Ο ποδοσφαιριστής που «ούτε καν κάπνιζε»

Οσον αφορά το προφίλ του συντρόφου της 28χρονης κοπέλας, πρόκειται για 32χρονο πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι το 2018 έπαιζε σε ομάδα στη Νάξο και μετά ήρθε στην Αθήνα, όπου και αγωνίστηκε στην ομάδα του Μοσχάτου. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής Live News ανέφερε: «Όπως μας είπαν παίκτες της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα που έπαιζε για πολλά χρόνια. Ήταν ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για ένα παιδί από την επαρχία, από ένα μικρό νησί, στις μικρές Κυκλάδες στα Κουφονήσια. Ένα ήρεμο παιδί όπως μας είπαν, ένα παιδί που έκανε μια απλή ζωή. Ούτε φαινόταν να έχει πολλά λεφτά ούτε έκανε μια επίδειξη πλούτου, ούτε ακριβό αυτοκίνητο οδηγούσε. Μέχρι το 2018 ήταν στη Νάξο, όπου έπαιζε ποδόσφαιρο, μετά ήρθε στην Αθήνα και έπαιζε σε μια ομάδα στο Μοσχάτο. Όπως μας είπε ο άνθρωπος που μιλήσαμε, όχι απλά δεν φαινόταν ότι έκανε καταχρήσεις, ούτε κάπνιζε. Μάλιστα μας είπε ότι σαν πρόεδρος της ομάδας έκανε τοξικολογικές εξετάσεις σε όλους του αθλητές και ποτέ δεν είχε εμφανίσει το παραμικρό. Ούτε και η συμπεριφορά του, έδειχνε κάτι τετοιο».

Θέση για το θέμα στην εκπομπή «Live News» πήρε και φίλος του παίκτη (και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας που αγωνιζόταν στη Νάξο), ο οποίος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα καθώς έκανε σωστή ζωή, «ούτε καν κάπνιζε» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ποτέ δεν είχε δείξει σημάδια πως του άρεσε η πολυτελής ζωή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων. Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων. Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας»
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA