Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αναμένονται για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Οι αστυνομικοί φαίνεται πως βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν συλλάβουν άνθρωπο από το πολύ στενό περιβάλλον του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ένα πρόσωπο, το οποίο φαίνεται να έχει εμπλοκή στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» ότι αυτό το άτομο βοήθησε τον πιλότο να κρύψει ότι ήταν ο δολοφόνος της Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: Βοήθησε τον πιλότο να κρύψει ότι είχε σκοτώσει την Καρολάιν

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το συγκεκριμένο άτομο έχει καλές σχέσεις και με την οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν αλλά δεν φαίνεται να εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονία της Καρολάιν. Αυτό στο οποίο καταλήγουν οι αστυνομικοί είναι ότι αυτό το άτομο φαίνεται να βοήθησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα όσα ακολούθησαν της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Δηλαδή, φαίνεται να βοήθησε όταν ο πιλότος προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του και να πείσει το πανελλήνιο ότι η Καρολάιν ήταν το θύμα μιας αποτρόπαιης φονικής ληστείας.

Σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρείται βέβαιο ότι ο πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά στη συνέχεια για να «σβήσει» τα ίχνη που θα πρόδιδαν τη δολοφονία του. Μάλιστα, όπως είχε υποστηρίξει και στο Reader.gr η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, δεχόταν απειλές από κάποιον άγνωστο, με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι αυτός είναι ο συνεργός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Συγκεκριμένα, η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας, την απειλούσε. «…Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», της έλεγε ο άνδρας, κάτι που η ίδια είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας είχε λάβει αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα, όταν είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί στην Αστυνομία και είχε καταθέσει για τις συνεδρίες που έκανε με την Καρολάιν όσο καιρό ζούσε με τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA