Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα έχει αποκτήσει περισσότερη δύναμη μετά από εκείνη την τραγική ημέρα του Μαΐου 2020, όπου η δράστιδα Έφη της πέταξε βιτριόλι με αποτέλεσμα να της καταστρέψει το πρόσωπο. Απόδειξη του ανακτημένου θάρρους της είναι η ανάρτησή της με το πρόσωπό της αμέσως μετά το χειρουργείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα, θέλει να αντιμετωπίσει στο δικαστήριο τον άνθρωπο που εν μέρει της κατέστρεψε την ζωή. 

«Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη. Θέλει να είναι σε όλη την διαδικασία, αν και ψυχολόγοι προσπάθησαν να την αποτρέψουν, γιατί στη δίκη θα ξαναζήσει όλη την επίθεση. Θέλει να πάρει απαντήσεις, αν και πιστεύω ότι δεν θα τις πάρει», τόνισε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Η Ιωάννα βρίσκεται σε μία άτυπη φυλακή και θα συνεχίσει να βρίσκεται, γιατί όλο το καλοκαίρι η Ιωάννα δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της. Ο ήλιος και η ζέστη προκαλούν πόνο στα τραύματά της», δήλωσε. Ο κ. Λύτρας τόνισε πως δεν θα αναλάμβανε ποτέ την υπεράσπιση της κατηγορούμενης. «Έχει δικαίωμα υπεράσπισης ο κάθε άνθρωπος και είμαι υπέρμαχος του τεκμήριου της αθωότητας», υπογράμμισε.

«Η Ιωάννα είναι ένα γενναίο παιδί και έχει εισπράξει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Ο λόγος για τον οποίο προκύπτει ότι έγινε αυτό, μπήκαμε στη θέση της. Θα μπορούσε να είχε συμβεί σε εμάς, την κόρη μας, σε ένα δικό μας πρόσωπο», κατέληξε.

Σκληρές εικόνες ανέβασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την επίθεση με βιτριόλι

Με αναρτήσεις της σε Facebook και Instagram, η Ιωάννα αποκαλύπτει πώς ήταν το πρόσωπο και το χέρι της μετά το πρώτο χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε λίγες μέρες μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε. Με αυτό το ποστάρισμα, η Ιωάννα θέλησε να δείξει πώς έγινε το πρόσωπό της μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Μάλιστα, έγραψε: «Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;», θυμίζοντας τη 15η Σεπτεμβρίου, ημέρα που ξεκινά η δίκη για την υπόθεση.

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… Δεν αντιλαμβάνονται… Πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA