Μενού
  • Α-
  • Α+

Φαίνεται πως ο Ηλίας Κασιδιάρης, καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, έχει ακόμα τους κωδικούς του στο Twitter και ενημερώνει τακτικά τους ακολούθους. Σε μία από τις αναρτήσεις μέσα από το κελί του, καλεί σε συγκέντρωση για τη ΔΕΘ, προκαλώντας την κοινή γνώμη. Μάλιστα, όπως αναφέρει, θα είναι κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση, καθώς θα μιλήσει μέσα από την φυλακή. 

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κάνει ομιλία, ενώ βρίσκεται στις φυλακές.  Την πρώτη φορά είχε διαταχθεί σχετική έρευνα, αλλά από ότι φαίνεται ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν βρίσκει κάποιο εμπόδιο στο να το επαναλάβει.

«Άπαντες παρόντες το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη, όπου θα είμαι κεντρικός ομιλητής. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο». Ο συντονισμός συγκεντρώσεων οπαδών του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη από τον ίδιο τον καταδικασθέντα μέσα από τη φυλακή, είχε προκαλέσει ξανά τις έντονες αντιδράσεις τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA