ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/09/2021 12:26

ΔΕΘ: Πρόκληση Κασιδιάρη με ομιλία σε συγκέντρωση μέσα από τη φυλακή

Σε ανάρτηση μέσα από το κελί του ο Κασιδιάρης καλεί σε συγκέντρωση για τη ΔΕΘ, προκαλώντας την κοινή γνώμη. Θα είναι κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση, καθώς θα μιλήσει μέσα από την φυλακή

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
ΔΕΘ: Πρόκληση Κασιδιάρη με ομιλία σε συγκέντρωση μέσα από τη φυλακή
ΔΕΘ: Πρόκληση Κασιδιάρη με ομιλία σε συγκέντρωση μέσα από τη φυλακή
Ανάγνωση:

Φαίνεται πως ο Ηλίας Κασιδιάρης, καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, έχει ακόμα τους κωδικούς του στο Twitter και ενημερώνει τακτικά τους ακολούθους. Σε μία από τις αναρτήσεις μέσα από το κελί του, καλεί σε συγκέντρωση για τη ΔΕΘ, προκαλώντας την κοινή γνώμη. Μάλιστα, όπως αναφέρει, θα είναι κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση, καθώς θα μιλήσει μέσα από την φυλακή.

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κάνει ομιλία, ενώ βρίσκεται στις φυλακές. Την πρώτη φορά είχε διαταχθεί σχετική έρευνα, αλλά από ότι φαίνεται ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν βρίσκει κάποιο εμπόδιο στο να το επαναλάβει.

«Άπαντες παρόντες το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη, όπου θα είμαι κεντρικός ομιλητής. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο». Ο συντονισμός συγκεντρώσεων οπαδών του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη από τον ίδιο τον καταδικασθέντα μέσα από τη φυλακή, είχε προκαλέσει ξανά τις έντονες αντιδράσεις τον Ιούνιο που μας πέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΘ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ