Μενού
  • Α-
  • Α+

Φόβος και τρόμος είχε γίνει στα βόρεια προάστια (σ.σ.: κυρίως σε Κηφισιά και Μαρούσι) ένας 39χρονος «τσαντάκιας» ο οποίος συνήθιζε να προσεγγίζει τα επίδοξα θύματά του με ένα μικρό Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε. Μάλιστα, σε μία περίπτωση, δεν είχε διστάσει να χτυπήσει με το όχημα μία γυναίκα προκειμένου να τη ληστέψει.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 1ης Αυγούστου, όταν ο 39χρονος οδηγώντας το μικρό μπλε όχημά του έπεσε πάνω σε μία γυναίκα (σ.σ.: την έριξε σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο), η οποία κινούνταν πεζή μαζί με μία φίλη της στην οδό Λεβίδου στην Κηφισιά. Στόχος του να της αρπάξει με τη βία την τσάντα της όπως και έγινε. 

Αλλο περιστατικό που έχει ταυτοποιηθεί η δράση του, είναι αυτό που έλαβε χώρα λίγο μετά της 17:30 το απόγευμα της 8ης Ιούλιου, στην οδό Κοκκινάκη στην Κηφισιά, όπου άρπαξε με τη βία την τσάντα μίας γυναίκας που περπατούσε. Μάλιστα, ενώ επιχείρησε αρχικά να χρησιμοποιήσει τη χρεωστική της κάρτα σε σούπερ μάρκετ στη Μεταμόρφωση, άλλαξε γνώμη κι έφυγε. Συνολικά κατηγορείται για τουλάχιστον 4 περιπτώσεις ληστείας με αυτόν τον τρόπο.

Η σύλληψη του έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά και μία γυναίκα, η οποία σε τουλάχιστον μία περίπτωση φαίνεται να είχε ρόλο συνεργού. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για τυχόν άλλα περιστατικά που εμπλέκεται ο 39χρονος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA