Μενού
  • Α-
  • Α+

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πτώσης 15χρονης από γκρεμό 14 μέτρων στην Πετρούπολη την Κυριακή (12/9). Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν πως η μαθήτρια επιχειρούσε να βγάλει φωτογραφίες και κάποιος την τράβηξε από τα μαλλιά. 

Διαβάστε ακόμη: Πετρούπολη: Μυστήριο με πτώση 15χρονης από γκρεμό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη βρισκόταν στον βράχο πάνω από το γήπεδο μπάσκετ μαζί με 4 – 5 συνομηλίκους της, ένας εκ των οποίων φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά πριν πέσει στο κενό. Σύμφωνα με πληροφορίες η μαθήτρια νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα σε λαιμό, χέρια και πόδια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά όταν η 15χρονη ρωτήθηκε από τραυματιοφορείς και αστυνομικούς πώς προκλήθηκε το ατύχημα, αν γλίστρησε ή αν την έσπρωξαν, εκείνη απάντησε: «Δε σας λέω». Η Αστυνομία τώρα εξετάζει αν η πτώση ήταν ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας και έχει στη διάθεσή της το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης από το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα της.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA