Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασαν, το πρώην μοντέλο του τηλεοπτικού ριάλιτι Power of Love και ο σύντροφός της, που συνελήφθησαν αφότου βρέθηκαν στην κατοχή του πρώην ποδοσφαιριστή σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης. Το ζευγάρι είναι αντιμέτωπο με βαρύτατες κατηγορίες και θα επιχειρήσουν να αντικρούσουν με τις απολογίες τους, κατά περίσταση, τα αδικήματα της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών από κοινού, και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα (κακούργημα) και της βίας κατά υπαλλήλων.

Διαβάστε ακόμη: Μοντέλο του Power of Love: Σφίγγει ο κλοιός μετά την άρση απορρήτου των κινητών - Τι λέει κολλητή της φίλη για την κοκαΐνη

Ο 29χρονος αποποιείται των ευθυνών και ισχυρίζεται πως τον παγίδευσαν. «Έχουμε λάβει προθεσμία για να απολογηθούμε σήμερα το μεσημέρι. Έχουμε ετοιμάσει απολογητικό υπόμνημα. Το ότι τα πήρε όλα πάνω του, ακούγεται σαν να κάνουμε στρατηγική. Ο πελάτης μου θα πει την αλήθεια σήμερα μέχρι κάθε λεπτομέρεια, θα αποκαλύψει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι παγιδεύτηκε. Και παγιδεύτηκε και δεν είναι ο κύριος αυτής της ποσότητας», είπε ο δικηγόρος του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος στο MEGA.

«Ο εντολέας μου πήγε να παραλάβει πεζός μια βαλίτσα. Η σύντροφός του εκείνη τη στιγμή ήταν στο σπίτι. Θα ζητήσουμε και υλικό από κάμερες από το σημείο της σύλληψης. Ο πελάτης μου έκανε λάθος που δέχτηκε που πάει να μεταφέρει αυτή την ποσότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν δική του. Ο εντολέας μου μένει σε ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών. Δαιμονοποιήθηκε. Η ποινική του μεταχείριση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη του βαθμού συμμετοχής του», πρόσθεσε ο κ. Γεωργόπουλος.

Η σύλληψη 

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 29χρονης που συμμετείχε στο ριάλιτι Power οf Love και του 32χρονου, αξιοποιώντας πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων». Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο κατηγορουμένων, το ζευγάρι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση σχεδόν μία βδομάδα πριν να συλληφθεί την Πέμπτη, καθώς οι αστυνομικοί είχαν συγκεκριμένη πληροφορία από «άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Για τα δύο αυτά άτομα σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μέλη ενός μεγαλύτερου κυκλώματος, το οποίο φαίνεται ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στα Νότια Προάστια. Παράλληλα, απαντώντας στο επιχείρημα του συντρόφου του μοντέλου ότι απλώς μετάφερε την εν λόγω ποσότητα, πηγές από την αστυνομία τονίζουν ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Αυτό πρακτικά σημαίνει είναι πολύ δύσκολο ένα κύκλωμα να εμπιστευτεί τόσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, σε ένα άτομο που δεν ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και δεν έχει δώσει δείγματα εμπιστοσύνης.

Οσον αφορά το προφίλ του συντρόφου της 29χρονης κοπέλας, πρόκειται για 32χρονο πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι το 2018 έπαιζε σε ομάδα στη Νάξο και μετά ήρθε στην Αθήνα, όπου και αγωνίστηκε στην ομάδα του Μοσχάτου. Φίλος του παίκτη (και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας που αγωνιζόταν στη Νάξο), έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα καθώς έκανε σωστή ζωή. «Ούτε καν κάπνιζε» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ «ποτέ δεν είχε δείξει σημάδια πως του άρεσε η πολυτελής ζωή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA