Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων του περιστατικού με την επίθεση ενός άνδρα στην πεθερά του με καυστικό υγρό σε πλατεία έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Οπως είπε ένας εξ αυτών στην εκπομπή T-LIVE η γυναίκα σώθηκε γιατί για καλή της τύχη είχε μπουφάν μαζί της, το οποίο έριξε πάνω στο κεφάλι της και γλίτωσε τα χειρότερα. Ωστόσο, ο δράστης συνέχισε να της επιτίθεται με μένος κι όταν η γυναίκα έβαλε το μπουφάν για να προστατευτεί, αφού της είχε αδειάσει ήδη δύο μπουκάλια με το καυστικό υγρό, έβγαλε από την τσέπη του ένα σπρέι, πιθανώς εντομοκτόνο, έβαλε το χέρι του μέσα από το μπουφάν και ψέκασε την άτυχη γυναίκα στο πρόσωπο!

Οι περαστικοί που παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι την επίθεση, κατάφεραν να πάρουν τη γυναίκα και να την μεταφέρουν πεζή στο νοσοκομείο όπου και παραμένει νοσηλευόμενη. Ο δράστης, που κατά τις ίδιες μαρτυρίες φώναζε «στο είπα ότι θα στο κάνω, στο είπα...» παρέμενε σε έξαλλη κατάσταση κι όταν έφτασε το περιπολικό, αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Κατά μία άλλη μαρτυρία που επικαλείται η εκπομπή και προέρχεται από οδηγό ταξί που συχνάζει στην πιάτσα έξω από το Κρατικό, οι δυο τους, θύμα και θύτης είχαν πραγματοποιήσει κοινές εμφανίσεις τους τρεις τελευταίους μήνες στο ίδιο σημείο. Ετερος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως «αυτός συχνάζει εδώ. Στο παρελθόν έχει βάλει φωτιά στο μηχάνημα ανακύκλωσης, είναι μάλλον ρακοσυλλέκτης. Οταν ήρθε η Αστυνομία αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, ενώ πετάχτηκε στο δρόμο και τους φώναζε "εγώ είμαι αυτός που ψάχνετε". Τελικά τον έριξαν στα γόνατα, του έβαλαν χειροπέδες και τον πήραν μέσα στο περιπολικό» κατέληξε.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της κι ευτυχ'ως έχει τραυματιστεί ελαφρά, αφού κατάφερε να προσταστευτεί με το μπουφάν της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA