Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δύο ενόπλων που λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας, αδειάζοντας τα ταμεία από χρήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομα με αναφορές στο ένοπλο αντάρτικο πόλεως, γι’ αυτό και εξετάζονται καρέ - καρέ τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να έχουν πλήρη εικόνα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ένας από τους δύο ένοπλους ληστές είχε και χαρακτηριστικό τατουάζ –το οποίο έχει περιγραφεί από αυτόπτες μάρτυρες-, το οποίο είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει τις έρευνες σε συγκεκριμένο πρόσωπο. 

Την ίδια ώρα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μία ληστεία πολύ υψηλού ρίσκου, στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχή με έντονη αστυνομική παρουσία. Είναι ενδεικτικό ότι οι δύο δράστες βγήκαν στον δρόμο με τα όπλα στα χέρια και άρχισαν να τρέχουν προς την πλατεία Μοναστηρακίου, όπου χάθηκαν τα ίχνη τους.  

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για «έμπειρους» κακοποιούς, εκ των οποίων ο ένας φορούσε σκουρόχρωμη βερμούδα, σκουρόχρωμη μπλούζα (πιθανότατα μαύρη) και ήταν κοντοκουρεμένος. Ο δεύτερος, σύμφωνα με τις ίδιες, είχε το τατουάζ στο οποίο αναφερθήκαμε αρχικά. Στο υποκατάστημα της τράπεζας βρέθηκε κλιμάκιο της Σήμανσης, που εκτός από δαχτυλικά αποτυπώματα αναζήτησε και τυχόν γενετικό υλικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA