Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 32χρονου συντρόφου της πρώην παίκτριας του Power of Love, μία ώρα πριν συλληφθεί για την υπόθεση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις του κατηγορούμενου την περασμένη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε ακόμη: Μοντέλο του Power of Love: Αποκαλυπτικός ο πατέρας της - «Η κόρη μου ήταν ερωτευμένη και ο έρωτας τυφλώνει»

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 32χρονος και η πρώην παίκτρια του Power of Love και μοντέλο, έφυγαν από το σπίτι τους στις 9 το πρωί και κατευθύνθηκαν προς την Ηλιούπολη. Ο άνδρας άφησε την 29χρονη σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων και επέστρεψε σπίτι του, ενώ έβγαλε βόλτα τον σκύλο του. Παρέμεινε στην κατοικία όπου διέμενε με την πρώην παίκτρια ριάλιτι, μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος μπήκε στο όχημά του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Νέου Κόσμου. Λίγο πριν τις 2:30 το μεσημέρι πήγε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων όπου και παρέμεινε για περίπου 25 λεπτά, έως ότου πλυθεί το όχημά του. Η 29χρονη και ο 32χρονος κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών και μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι

«Ήταν τυφλά ερωτευμένη»

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 29χρονης μίλησε στον ALPHA και υποστήριξε πως η κόρη του ήταν ερωτευμένη και ο έρωτας τυφλώνει. «Να σας πω την αλήθεια ότι δεν έχουμε μιλήσει με την ίδια. Δεν μπορέσαμε με τις συνθήκες αυτές που είναι διαμορφωμένες για την προστασία λόγω COVID, να μιλήσουμε. Δεν μπορέσαμε να πούμε τίποτα, πέρα από τηλεφωνικά συγκεκριμένα πράγματα, αν είσαι καλά και τα λοιπά και να μιλήσεις όπως πρέπει, να πεις την αλήθεια, τίποτα άλλο. Δυστυχώς όλο το διάστημα αυτό περιστράφηκε γύρω από εκείνη, η οποία ακριβώς δεν ήτανε υπαίτια για κάτι τέτοιο. Εξαφανίστηκε ο άνθρωπος αυτός από το κάδρο. Εκείνη είναι ένα παιδί το οποίο είναι 30 χρονών, είναι κοντά στο να δημιουργήσει τη δικιά της οικογένεια, δηλαδή για να είμαστε ειλικρινείς ξέρουμε τι παιδί έχουμε βγάλει και όχι μόνο αυτήν και τα άλλα δύο μας παιδιά. Απλά είμαστε συγκλονισμένοι, αυτό μόνο σας λέω», είπε χαρακτηριστικά. 

«Το θέμα είναι ότι ήταν τυφλά ερωτευμένη και ο έρωτας πραγματικά τυφλώνει στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως κάτι που εμείς και η μητέρα της βλέπαμε, δεν το έβλεπε η ίδια ή δεν ήθελε να το καταλάβει» ανέφερε στη συνέχεια ο πατέρας του γνωστού μοντέλου και συνέχισε: «Είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου. Κάποια στιγμή αυτά τα προβλήματα δεν τα γνωρίζαμε εμείς. Το πρόβλημα το συγκεκριμένο της χρήσης. Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος μπαινόβγαινε στο σπίτι, είχε αθλητική συμπεριφορά γιατί και εγώ είμαι άνθρωπος ας πούμε που ασχολούμαι με τον αθλητισμό, τα παιδιά μου από 4 χρονών -και η κόρη μου- στον αθλητισμό. Κουβαλάω παιδιά μαζί μου, τέσσερα και πέντε παιδιά, τρεις – τέσσερις φορές την εβδομάδα για αγώνες, για ομάδες. Μιλάμε είναι κάτι πρωτόγνωρο σε εμάς, μιλάμε για αποστροφή στο τσιγάρο, στο ποτό, δεν καπνίζουμε, δεν πηγαίνουμε πουθενά ως οικογένεια και καταλαβαίνετε τώρα όταν σου φοράνε τα ναρκωτικά, δηλαδή, πηδάς από την Ακρόπολη να πεθάνεις ας πούμε», σημείωσε ο πατέρας της 29χρονης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA