Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι κατά τις Ιωάννας Παλιοσπύρου, συγγενής της κατηγορούμενης μιλά για το περιστατικό υποστηρίζοντας πως η 36χρονη έχει μετανιώσει για την πράξη της και «η οικογένεια περνάει τον δικό της Γολγοθά». 

«Ακούστε οι εικόνες που ανέβασε η Ιωάννα στα social media μετά το χειρουργείο είναι ενδεικτικές για τον Γολγοθά που περνάει και λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό. Αύριο η Έφη θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου και θα κληθεί να δώσει εκεί τις απαντήσεις της» είπε στο MEGA συγγενής και συμπλήρωσε: «είμαστε σίγουροι όμως ότι πρόθεση της δεν ήταν να την σκοτώσει και σίγουρα δεν γνώριζε και τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει με όλη της αυτήν την πράξη την οποία σίγουρα έχει μετανιώσει. Όπως και να το κάνουμε, από τη σύλληψή της μέχρι σήμερα, όλη η οικογένεια περνάει το δικό της Γολγοθά».

«Αύριο είναι η ώρα της κρίσης, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της γιατί το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί και στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Έφης που δεν σχετίζονται καθόλου με την υπόθεση. Επίσης λένε ότι υπάρχει συνεργός που δε φαίνεται κάτι τέτοιο» κατέληξε το άτομο από το στενό περιβάλλον της δράστριδος.

Η Ιωάννα στο δικαστήριο 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δηλώσει πως θέλει να παραστεί στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας πως «είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος που δεν θα μπορούσα να μην παραστώ. Όσο και να με τρομάζει η σκέψη, θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να εξηγήσει τι της έκανα. Ξέρω πως πιέζω τον εαυτό μου στα όρια του, αλλά θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ. Θέλω να αντιμετωπίσω κατάματα όλο αυτόν τον πόνο και τις οδυνηρές αναμνήσεις ώστε να ξεδιαλύνουν τα ερωτηματικά που έχω και να μπορέσω κάποια στιγμή να προχωρήσω στη ζωή μου. Πιστεύω πως θα είναι μεγαλύτερο βάρος στην ψυχή μου αν δεν πάω».

«Σε αυτή τη φάση της αποκατάστασης τα προβλήματα παραμένουν λειτουργικά, ούτε καν αισθητικά. Τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι στα βλέφαρα, στο αυτί και στο λαιμό, καθώς έχω ένα πολύ μεγάλο ανελαστικό μόσχευμα που δεν μου επιτρέπει να κρατώ το κεφάλι όρθιο ή ψηλά ή να στρίβω δεξιά. Και βέβαια στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και όσες αισθητικές επεμβάσεις χρειαστούν», είχε αποκαλύψει η Ιωάννα στον ALPHA. Μάλιστα, είπε πως βγαίνει από το σπίτι υπό προϋποθέσεις «αλλά η μάσκα περιορίζει πολύ τις κινήσεις μου, πρέπει να αποφεύγω συνεχώς τον ήλιο και φυσικά η εικόνα μου τραβάει συνεχώς τα βλέμματα του κόσμου. Οπότε πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να βγαίνω έξω και άρα προτιμώ την ασφάλεια του σπιτιού μου. Κυκλοφορώ αναγκαστικά για τα απολύτως απαραίτητα όπως τις επισκέψεις μου στους γιατρούς και πάντα με συνοδεία, για παν ενδεχόμενο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA