Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το «όχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών στην προσφυγή του Πέτρου Φιλιππίδη κατά του εντάλματος της προσωρινής κράτησης της 15ης τακτικής ανακρίτριας, ο ηθοποιός που παραμένει προφυλακισμένος για την κατηγορία του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, ετοιμάζεται, σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1 «το Πρωινό» να καταθέσει νέα αίτηση αποφυλάκισης, με στόχο να παραμείνει προφυλακισμένος στο σπίτι με βραχιολάκι παρακολούθησης.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα σε θύμα του που του στοίχισε την αποφυλάκιση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, ο Πέτρος Φιλιππίδης που βρίσκεται μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη στον τρίτο θάλαμο των φυλακών Τρίπολης μαζί με άλλα 18 άτομα, δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και συγκεκριμένα συμβιώνει μοναχικά, σε αντίθεση με τον συνάδελφό του, ο οποίος είναι περισσότερο κοινωνικός και έχει προσαρμοστεί πλήρως.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο, ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Όσο για τον Πέτρο Φιλιπίδη, ο Τάσος Τεργιάκης είπε: «Μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA