Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε συστηματικά ληστείες και κλοπές σε σπίτια σε περιοχές στη νότια Αττική. Εξιχνιάστηκαν εννέα κλοπές με συνολική λεία το ποσό των 700.000 ευρώ και συνελήφθησαν δύο άτομα, ημεδαποί, ηλικίας 31 και 27 ετών. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας η εγκληματική οργάνωση δρούσε σε Βουλιαγμένη, Άλιμο, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Βύρωνα, Παλαιό Φάληρο και Άγιους Αναργύρους.

Κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία προκειμένου να αναγνωριστούν από τους δικαιούχους ώστε ακολούθως να αποδοθούν ενώ διενεργήθηκαν τρεις έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων σε Ζεφύρι και Αχαρνές.

Εκεί, κατασχέθηκαν ένα λειτουργικό πυροβόλο όπλο (πιστόλι) μάρκας GLOCK , το οποίο είχε κλαπεί το έτος 2015, πλήθος φυσιγγίων πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, ένα πλήρες σύστημα οξυγονοκόλλησης για τη διάνοιξη χρηματοκιβωτίων, μεγάλος αριθμός κοσμημάτων και χρυσαφικών, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, χρησιμοποιημένες κάρτες sim καθώς και πέντε (5) φιαλίδια με χημική ουσία για την ανίχνευση περιεκτικότητας χρυσού.

Ο 31χρονος δρούσε ως διευθύνων στην εγκληματική ομάδα και ο δεύτερος ως μέλος αυτής. Μάλιστα εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή πυροβόλου όπλου (πιστόλι) καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Επίσης αναζητείται ένα ακόμα άτομο ως συνεργός τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA